Читателски коментари (за „Хоризонти “ от Лоис Макмастър Бюджолд)

  • 1. Des_ (1 февруари 2012 в 21:47)

    Много хубава поредица! С удоволствие я прочетох! :)

  • 2. khorin68 (18 март 2013 в 00:51)

    Неочакван завършек. Държеше ме в напрежение до края.

  • 3. mitakka (8 септември 2013 в 22:57)

    Все ми се струва, че тази поредица можеше да продължи още много. Така и не се разясни как са възникнали злините, как езерняците, на едно място имаше загатване за други унищожени континенти, до които героите можеха да си направят една-две екскурзийки. Но явно авторката е решила да спре преди да отегчи читателите.

  • 4. Ms.shadowhunter (17 юли 2016 в 01:13), оценка: 6 от 6

    Винаги когато попадна на толкова добре измислена и оригинална история се питам какво ли въображение е имал автора. Поредицата е пълна с изненади с обрати и не омръзва. Края напълно ме устройва, достътъчно загадки си останаха загадки, за да не стане банален и до самият епилог беше пълен с приключения. Тъкмо си мислиш, че можеш да предвидиш края и нещо ново изскача и преобръща всичко. Никой не може да спаси целият свят, но тази книга беше камък в морето, който вдигна вълни. ;)

  • 5. Ирена (2 август 2017 в 16:26)

    Като цяло добър замисъл ,но не чак толкова добро изпълнение. По-скоро прилича на любовен роман с примес на фентъзи. Нищо сюрпризиращо ,първоноачално персонажите завявяват претенци ,че ще се развият в дълбочина …Загатнати са някой „вечни“ въпроси.Към края трилогията започна да ми навява асоциации с д-р Куин — лечителката

  • 6. Дора (13 септември 2017 в 16:49)

    На мен пък ми омръзна от това вечно разяснение какво представлява същността, от къде се пръкват злините и какво причиняват на околната среда….

    Все едно читателите сме малоумни и трябва да ни се обяснява на всяка страница едно и също.

    Като цяло поредицата не е лоша, но можех да мина и без безбройните, тип булеварден роман, лигавщини.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.