Читателски коментари (за „Пътуванията на Сократ “ от Дан Милман)

  • 1. Петя (13 април 2010 в 11:54)

    Благодаря за удоволствието, което ми доставихте с тази книга!

    А урокът, който ми бе толкова нужен дойде от нея в най-подходящият момент. Попаднах на абзац от книгата и лутайки се из нета, случайно разбрах,че е качена за прочит тук. Гълтах я една нощ и един ден като въздух.

    Открих нов автор, който ще изчета докрай. Пътуването продължава… , а на вас успех и бъдете живи и здрави!

  • 2. elektrichar (14 май 2010 в 13:57), оценка: 6 от 6

    Не знам защо, хора които са чели някоя книга и са написали коментар, не я оценяват по шестобалната система. Лично моето мнение е, че десетобалната система е много по-точна, но както и да е.

    От доста време срещам книгите на Дан Милман, но чак като прочетох коментара на Петя, изтеглих и прочетох с безкраен интерес ,, Пътуванията на Сократ’’. Останалите две книги за мирния войн са продължение на тази. Веднага започвам да чета следващите му книги, защото със сигурност са също толкова интересни. За книгата може да се каже много, но пак няма да е достатъчно, затова е най-добре да се прочете. Книги като тази трудно се забравят. Благодаря ви за нея!

  • 3. Svetulka6 (6 ноември 2015 в 00:03), оценка: 5 от 6

    Сърдечни поздрави към всички, които работят за съществуването и обогатяването на „Читанка“ — вие сте истински будители на българския дух в тези сложни времена.

    Благодаря ви за чудесните книги на Дан Милман! Горещо ги препоръчвам на всички търсещи Истината пробуждащи се души. Написани са с много искреност, мъдрост и любов. Напомнят ни простите и вечни истини, които стоят заровени дълбоко в нас.

  • 4. Фракс (6 ноември 2015 в 02:24)

    Пази боже да се „усъвършенствам духовно“, четейки редките… добре де — бози на преподавател по физическо, завършил психология единствено благодарение на участието си в университетския спортен отбор по скокове на батут :) Намирам произведението, както и останалите творби от същия автор за подходящи единствено за блондинки, миски, манекенки и почитатели на поп-фолка, решили да блеснат с интелект и ерудиция сред себеподобните си в кварталната чалготека. А аз ще си препрочета с удоволствие „Диалозите“ на Платон…

  • 5. Кирил (22 октомври 2017 в 22:21)

    Интересна книга! Харесва ми!

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.