Читателски коментари (за „Съблазнена от един женкар “ от Кони Мейсън)

  • 1. svr (7 декември 2013 в 17:42), оценка: 6 от 6

    прекрасра история, но главната героиня ми се видя малко глупавичка

  • 2. Поли94 (7 май 2014 в 20:12), оценка: 6 от 6

    Съгласна съм книгата е много интересна, но на моменти главната героиня направо ме вбесяваше.

  • 3. Марина_Г (9 март 2017 в 15:49), оценка: 5 от 6

    Наистина историята не е никак лоша, обаче някои неща дразнят. Освен споменатото наивно поведение на героинята, за мен беше малко прекалено и подробното описване на абсолютно всеки път, в който двамата с Бракстън си лягат. Разбира се, че тези сцени са неотменима част от всеки любовен роман и именно те създават голяма част от удоволствието да ги четем, но тук като че ли ми дойдоха в повече.

  • 4. Swetlana krystewa (31 октомври 2019 в 11:45), оценка: 6 от 6

    Много, много интересна книга. Покорен женкар - забавно. И другите от поредицата са хубави.

  • 5. Leontina (9 юни 2024 в 00:21), оценка: 3 от 6

    Щом се придвижват с карети, значи иде реч за края на 19 или началото на 20 век. Което пък е несъвместимо с измисления " дипломатически скандал" заради откраднат исторически артефакти. Англия краде исторшя и пушек се вдига, особено от протекторатите си

  • 6. Merry_23 (1 юли 2024 в 07:21)

    До един момент книгата много ми харесваше, но после главната героиня започва, както е споменато по-горе, много да дразни с глупостта си. Обаче много харесах главния герой, който през цялото време, макар в началото да искаше отмъщение, се държеше с нея внимателно и се стараеше да я предпази (а тя на всяка крачка се опитваше да го спъне, застрашавайки живота си с глупостта си).

    Теория: Смятам, че би било интересно, ако въпросната героиня играеше ролята на бивша, а друга героиня трябваше да излекува героя от недоверието му в жените (Това е често срещан сюжет, но в случая ми се струва подходящ).

    Иначе препоръчвам „Пламък“ и „Жената на разбойника“ на същата авторка.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.