Читателски коментари (за „Русия на Путин “ от Анна Политковская)

  • 1. Елена Кодинова (17 януари 2010 в 01:21)

    Само да ви кажа, че нямате права върху публикуването на този текст. Те не са и мои, на издателството са. Така че да бъдем коректни в информацията.

    Елена Кодинова, преводач.

  • 2. Петрова (9 февруари 2011 в 14:52)

    Прочетох книгата от библиотеката на читалището до нас и тъй като ми хареса, търся и другата книга за Чечня тук, но я няма. Жалко!

  • 3. damene (16 август 2011 в 13:11), оценка: 6 от 6

    Смятам,че А. Политковская е напипала крайъгълният камак на проблема съпътстващ нашето отчаяно и трудно поправимо безвремие. Не искам да говоря с думите на Пророците за крайните времена, но не бива да се заблуждаваме и да продължаваме да не правим нищо за промяна на статуквото на силите .Очевадно се вижда ,че с насилие нищо не се постига. Само една безкрайна и отчайваща до безумно безсилие РАЗРУХА. Нека се помолим за СПАСЕНИЕ и ПРОШКА.

  • 4. езавел (23 юни 2012 в 18:09), оценка: 3 от 6

    Тази книга не е написана за Путин…Тя не показва чертите и характерът на личността му…Като коментар, ще напиша една моя сентенция — " Малкото останало качество, категорично не може да отговаря за действията на количеството…в този свят… !!! ".

  • 5. thereader (10 септември 2012 в 22:47), оценка: 6 от 6

    Това което е за Русия се отнася със същата сила и за България. Каквото там, такова и тук у нас. Разликата е само в мащаба и границите. Жалко, че я убиха тя си е била гласът на народа. Но така правят със всеки, който дръзне да говори за първенците на държавата. За два дена, тази книга ме държа на нокти и много гняв заради не справедливостта.

  • 6. kill_u (31 юли 2014 в 21:22), оценка: 5 от 6

    Книгата май много здраво бръкна във всички путеновчета по света. Особено в Русия където застреляха журналистката. Жалко че няма другата за Чечня.

  • 7. Марина_Г (7 декември 2016 в 21:23), оценка: 6 от 6

    Книгата е много силна и като съдържание, но най-вече като послание — това смъртоносно безумие не трябва да продължава! Не мога да коментирам доколко са достоверни нещата, защото по принцип не се интересувам много от политика, но дори и една трета от историите да са истински, пак е ужасяващо доколко животът на обикновения човек не струва абсолютно нищо в битката за власт на силните.

  • 8. LaPhantomaLaOpera (1 януари 2020 в 10:54)

    Кървавият „подарък“ за диктаторите е смъртта на техните критици! Както и писателят Георги Марков, и неговото убийство точно на рожденият ден на дивакът от Правец Живков! Когато в Москва се помпат анаболни мускули, в нейните губернии народите слабеят, а олигарсите дебелеят!

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.