Читателски коментари (за „Място за убиване “ от Лий Чайлд)

  • 1. atman (29 май 2009 в 12:47)

    Мисля, че това е първият роман за Джак Ричар.

    Книгата се чете на един дъх.

    Стилът на Лий Чайлд донякъде напомня на Мики Спилейн и Джон Кларксън, но сюжета му е по-добре организиран.

    Книгата си заслужава.

  • 2. Яна (1 юли 2009 в 10:23)

    Добър автор! Досега не съм чела негова слаба книга! Чете се бързо, държи в напрежение, неочаквани развръзки. Препоръчвам я!!!

  • 3. gost (28 октомври 2009 в 21:27)

    Висок като кула! Рус като царевица! Със очи сини и студени като айсберг! С мускули като от стомана! Той има нежно сърце и стреля бързо и точно като машина! Дамата със зелените очи го следва зад лявото му рамо, а всички останали дами чакат той да изпита към тях обикновена човешка привързаност, за да го извърнат по другата ос на координатната система! Дами и господа, да Ви представя Джак Ричар! Той е обикновен супер герой, а когато Тони Димитрова пее за летни бури, всъщност има в предвид именно Ричар. Странстващ рицар на справедливостта, той пътешества из Америка и сее смърт и разбити женски сърца след себе си. Неуязвим и неповторим, Ричар е ненадминат във всичко, включително снайперски умения, бойни изкуства, интелект, надминавайки тесните специалисти във всяка област на пространството и познанието, където навлезе. В частен разговор той скромно заявява за себе си: „Аз съм програмиран да побеждавам. Разбираш ли, то е в гените ми, просто не мога да загубя. Това е част от мен, това е в гените ми.“

    От първата нататък, книгите стават все по-предвидими.

  • 4. niika (5 декември 2015 в 22:29), оценка: 5 от 6

    Такаааа… Това е първата книга на Лий Чайлд, която прочетох, хареса ми, даже много ми хареса. Кратки изречения, точни думи точно поставени на място, без излишни такива. Има секс, екшън, хумор..всичко, което човек иска в една книга. И все пак, за мен номер 1 в този жанр си остава Нелсън Демил :)

  • 5. Марина_Г (1 март 2016 в 14:51), оценка: 6 от 6

    Страхотна! Заплетена, интригуваща и наситена с действие.

  • 6. Вяра (14 септември 2017 в 21:59)

    Не е лоша, но не съм във възторг.. Първата му книга, която проченох е 61, но разбрах кой е убиецът още в 10-та глава. Страхувам се, че и сега е така.

  • 7. Алон-30- (14 август 2018 в 20:08)

    Общо взето съм доволен.

    Със смесени чувства останах в края, когато прекалено лесно, някак като на кино, героите проникнаха в склада. Въпреки това поставям висока оценка на ръкописа, и ще продължа с втората книга от поредицата.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.