Читателски коментари (за „Сабрина “ от Катрин Каултър)

  • 1. Eustoma (9 февруари 2014 в 15:49), оценка: 2 от 6

    След прочета на „Сабрина“ доста бих се поколебала, дали да посегна отново към произведение от същата авторка…

    Искаше ми се да прочета нещо леко и вълнуващо, но в края на краищата направо се изтормозих. ;) Докъм средата (сватбата на героите) действието се развива обещаващо и увлекателно (в рамките на жанра), след това като че ли друг човек е дописвал романа — скокове в логиката, лошо предаване на емоциите и поведението на героите, стилът става невероятно досаден и скучен…

    Разочарована съм и имам усещането за загуба на време. Колебаех се за оценката, нещо между 2 и 3, но заради ужасното повествование във втората част на книгата, слагам по-ниското число.

  • 2. йнннннк (25 февруари 2014 в 12:35)

    Това беше един от най-дразнещите любовни романи който съм чела. Катрин се изложи

  • 3. Ява (30 април 2015 в 02:42)

    Всъщност романът става ужасен още като напуснаха хижата. Главната героиня е малоумна, агресивна .. айде да не казвам какво. Авторката има други романи, които са сто нива над този ужас

  • 4. ekhipatia (6 април 2017 в 15:24), оценка: 3 от 6

    Прочитайки романа си изясних характера на англичаните и цялата нация — ароганти, надменни, невъзпитани, неуважителни, агресивни, извратени… Клюките са неизменна част от живота им. Благодаря на авторката, че е успяла да го покаже в една творба.

  • 5. MAXani (27 юли 2020 в 10:42), оценка: 4 от 6

    Поредицата не е нещо особено, но става за едно прочитане.Може ли обаче да спомена, че"Дивият барон" е първата книга, а „Сабрина“ втората.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.