Читателски коментари (за „Контесата “ от Катрин Каултър)

  • 1. hadoy (29 юли 2012 в 20:10), оценка: 1 от 6

    А,бе това много неразбираем роман… Въобще не стaва за четене!!!

  • 2. Кода Беар (11 декември 2012 в 21:45)

    Описанието на книгата силно ме впечатли и реших, че ще си струва да я прочета, но когато видях формата на първо лице, единствено число, директно се отказах. Ненавиждам е слабо определение за това, което чувствам, когато попадна на тази форма в любовен роман, както например поредицата на Стефани Майер или иначе казано прочутата вампирска сага, която си я изгледах с удоволствие в киното, но абсолютно нямам намерение да чета. Ужасно досадно е да имаш чувството, че си попаднал на личния дневник на някого и когато става дума за любовен роман, това ми изглежда като чиста проба фетишизъм. Та с една дума… Досада!!!

  • 4. Яна (3 май 2015 в 13:51)

    Не съм съгласна с останалите коментари.Романа е страхотен и си струва да се прочете☺Авторката много умело преплита няколко жанра в книгата си ,освен любовна история книгата съдържа и много мистерий и загадки,което мен лично много ме впечатли.С удуволствие бих прочела още книги от Катрин Каултър

  • 5. Alayer (7 септември 2016 в 19:44)

    Въпреки предупрежденията на другите читатели, прочетох романа. Започна обещаващо, но нататък вървеше доста тегаво. Героинята има дразнещ, натрапчив характер, а мъжкият персонаж е доста раздвоен, на моменти неадекватен. Краят е cliché. Не препоръчвам.

  • 6. diana66 (22 юли 2017 в 16:09), оценка: 4 от 6

    Добра книга, но някак бавно ми вървеше, нещо не й достигаше, за да ме грабне и остави без дъх, както други романи. Някои от действията на героите някак си ми се струваха нелогични, прочетете го и сами си преценете.

  • 7. ekhipatia (19 юни 2019 в 12:38), оценка: 3 от 6

    Не ми хареса. Много голям обем — малко съдържание. В последната част, като че ли се превръща в роман на ужасите.

    Всеки има своя прочит и своето мнение.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.