Читателски коментари (за „Сладък лъжец “ от Джуд Деверо)

  • 1. elektrichar (3 септември 2009 в 08:31)

    Много добър съвременен роман. Без да е сладникав си има всичко: добър сюжет, динамика и много силна развръзка.

  • 2. sem.ilievi (4 януари 2011 в 17:47), оценка: 6 от 6

    джуд деверо е една от любимите ми писателки.и тази книга макар и съвременна,ме накара да почуствам отминалия начин на живот и в същото време сегашните порядки на живота.смесицата на миналото и съвременноста бе очарователна

  • 3. hadoy (29 юли 2012 в 16:31), оценка: 6 от 6

    Добро развитие на историята за семейството прeз годините…

  • 4. kuku_mimi (5 септември 2012 в 03:45), оценка: 6 от 6

    Книгата е много по-добра от другата.

    Започва с едно необичайно завещание на бащата на Саманта Елиът. Тя трябва да открие какво се е случило с изчезналата преди години баба. За целта трябва да живее една година в Ню Йорк под един покрив с Майкъл Тагърд. В мига, в който се виждат, двамата изпитват привличане, но опитите на Майкъл да проникне зад черупката, в която се крие Саманта, се оказват неуспешни. Враждебността й го изненадва и ядосва, но той не се отказва. Вървейки по следите на една кървава история от миналото, двамата откриват своето бъдеще. :)

    Послепис:

    Мразя, когато няма никакво описание. Постарах се моето да звучи горе-долу като останалите :) Дано е полезно. :)

    • 5. didicom (5 юли 2013 в 22:57)

      И аз. Благодаря за описанието

  • 6. amor (6 октомври 2013 в 22:24)

    Според мен не може да се сравнява със „Сърце от лед“. Малко ми беше отегчителна. Също така и очаквах къде са парите, не се изненадах.

    Но това, което наистина не ми харесва е, когато писателя решава, че героят се нуждае от отвратителна съдба и започвам да изпитвам съжаление вместо интерес към героя, в случая героинята.

    Очаквах, че поне нещо ще се спомене за Хюстън и Кен, но любопитството ми не беше задоволено.

  • 7. tanqdim (26 декември 2013 в 19:43), оценка: 4 от 6

    Честно казано, тази книга не ме очарова. Прочетох я малко насила. Образът на мъжа не ми хареса — прекалено идеален — красив, богат и секси.

  • 8. LunnoCvete (13 януари 2014 в 17:42), оценка: 6 от 6

    На мен книгата много ми хареса, въпреки че предпочитам историческите любовни романи. Но ми стана малко странно как в 3 книга от поредицата действието се развива 100 години по-късно и по никакъв начин не се споменават героите от предишните две — близначките Чандлър и техните мъже.

  • 9. Moni-Boni (13 юни 2018 в 16:16), оценка: 6 от 6

    Вълнуваща и страстна любовна история, развиваща се в напрегнатия ритъм на нашето модерно десетилетие, преплетена с мистерия, запращаща и чак в романтичните и суетни времена на двадесетте години. Саманта Елиът не желае да отиде в Ню Йорк, но предсмъртното желание на баща й я завежда там, за да разследва съдбата на своята баба, изчезнала преди много години. Саманта попада в големия и мръсен Ню Йорк Сити съвсем сама срещу съдбата си. Родителите й са мъртви, а разводът й е безвъзвратен. Но среща Майкъл Тагърт, който е неин хазяин и освен това най-привлекателният мъж, който някога е виждала. Завладяна от неговия вкус към живота, Саманта разцъфтява отново. Обаче всеки път когато Майк се опитва да се сближи с нея, се сблъсква с непреодолима стена. Но това не го разколебава. Докато двамата се ровят в миналото на нейната баба, той постепенно възражда радостта и нежността, отдавна погребани в душата й. Разследването ги довежда до зловещата пролетна нощ на 1928г. и името на един прелъстителен блус певец, Макси…

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.