Читателски коментари (за „Дръзка любов “ от Кони Мейсън)

  • 1. sarasvati (23 януари 2010 в 17:16)

    Добре написан, различен като тематика, увлекателен.

  • 2. почетателката (27 юли 2010 в 13:46)

    Страхотен роман , много увлекател и интересен , написан е перфектно!!!

  • 3. monibonbon (4 януари 2013 в 16:57)

    Много добре написан роман, държи те в напрежение през цялото време. Препоръчвам го горещо на всички!

  • 4. Desita (8 май 2013 в 14:23)

    Споделям мнението на monibonbon ,романа е страхотен не ми се искаше да свършва. Отначало не ме грабна много ,но след 11та глава го прочетох на един дъх .

  • 5. miskapriz (18 май 2013 в 20:08), оценка: 6 от 6

    това е един от най интересните романи които съм чела държи те в напрежение през цялото време много увлекателен стува си четене то препоръчвам го горещо…

  • 6. Павлина (26 август 2013 в 19:04)

    Като цяло е интересна, но по едно време ми стана малко като турски сериал, прекалено много интриги, коварни жени, съмнения от нейна страна, опити за изнасилване и прочее. Може би самият факт, че книгата е по- дълга предразполага за повече случки, но ми дойде накрая в повече. И като завършек на всичко- пълен хепи енд. Това също не ми хареса, на фона на толкова много нещастия сполетели ги, някак си това предразполага за по- драматичен край. Не знам как да го обясня. Не ми се хареса как завърши.

    • 7. Кода Беар (26 август 2013 в 23:40)

      Аа, аз Кони Мейсън изобщо не я поглеждам. Тя е терор за сетивата и себеуважението. Трябва сериозно да се замисля, за да се сетя за по-глупави книги от нейните. Романите ѝ са толкова посредствени, малоумни и противни, че ефекта от четенето им е съпоставим с този на ядрен взрив в мегаполис. Нищо не остава от главата ви! Имам чувството, че една от книгите и само е достатъчна да унищожи толкова мозъчни клетки, колкото и 10 л. етилов алкохол не могат.

  • 8. aia (1 януари 2015 в 23:09)

    Тази книга я имам под заглавието „Съблазън“. Една от книгите, които съм запомнила и ме е впечатлила. Определено е много интересна.

  • 9. Сиси (5 март 2016 в 10:34)

    Напълно съм съгласна с Кода Беар. Това е третата книга на тази авторка, която се опитвам да чета и просто ми се повръща вече.

    Една и съща история, само сменя имената на героите. Все тя не го иска, ама той й вика, че е вещица и го омагйосала и после правят див секс, и после пак не се искат.

    И все няква пачавретина изниква от някъде и му се моли, и му лази в краката да я из*ка.

    А пък за стила на писане да не говорим. Като за пълни малоумници.

    • 10. Неди (7 септември 2016 в 00:31)

      Сиси — много точно казано, разсмя ме!

      Това е поредната книга от Кони Мейсън, която не мога да дочета. Не знам на какво казвате различно, но повечето романи се въртят все около едно и също. Еротиката вече ужасно се изтърка.

  • 11. Биб (2 декември 2016 в 00:02)

    Това е едина от първите романи четени от мен, незнам какво не ви харесва!?! Кногата държи в напрежение до края има любов и интрига и си е доста увлекателна. А за хепи енда мисля, че си го заслужиха напълно особено Кейси!

  • 12. tzvury (25 октомври 2020 в 00:20)

    Просто да не повярваш каква късметлийка е тази Кейси! Тъкмо да я изнасилят и някой се явява и я спасява! И като се замисля, досега май не съм попадала да чета за изнасилена главна героиня не само в романите на Кони Мейсън, но и при други автори. Но пък не съм прочела всичко, може и да има някоя с лош късмет.

    А иначе не са много лоши книгите на тази авторка, но понякога ми става много досадно. Стават за четене, ако нямаш нещо друго по-стойностно четиво.

    • 13. miss_m (26 август 2021 в 21:00)

      Прочетете Страст на Катрин Харт.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.