Читателски коментари (за „Омайване “ от Лоис Макмастър Бюджолд)

  • 1. khorin68 (18 март 2013 в 00:49)

    Блестящ роман! Бюджолд е успяла да опише нещо толкова близко до нашето битие, че не успяваш да се откъснеш от описанието. Много добър подход към характерите. Описани са в действие и развити чрез взаимоотношенията помежду им. Битката със злото е епохална. Препоръчвам го горещо!

  • 2. viki12 (10 юли 2015 в 16:09), оценка: 6 от 6

    Напълно съм съгласна, това е една от най-добрите книги на Бюджолд .Много интересни идеи при това увлекателно поднесени.Препоръчвам я !

  • 3. Ms.shadowhunter (17 юли 2016 в 01:20), оценка: 6 от 6

    Прочетох цялата поредица и сега се връщам на първата книга, за да ви кажа, че си заслужава да четете до самият край. След всяка книга, не дори глава, тъкмо, когато си решил, че можеш да предвидиш края, че всичко ти е вече ясно нещата се преобръщат новите лица и герои валят, персонажите стават все по-богати и обилваш героите още повече. Старите герои се появат по-добри, нови приятели чакат зад всеки ъгъл и опасността винаги те държи на нокти. За всяка шаска и добра дума и по-нещо страшно и опасно. Книгите са толкова добре балансирани, че не могат да омръзнат. Старите приятелства намират място сред новите, нищо не се губи и фактите са така добре подредине, че човек започва да вярва във всяка дума. Четете!

  • 4. Ани (15 септември 2017 в 11:50)

    Същност, същност, същност, същност, същността, злина, същност, същност, същност, същността, споделящ нож, същност, същност, същност, същността, злина, същност, същност, същност, същността, споделящ нож, същност, същност, същност, същността, споделящ нож, същност, същност, същност, същността, злина, същност, същност, същност, същността……….

    Ей, това разбрах от цялата поредица. Просто нямаше диалог, в който по един или друг начин да не се стигне до обсъждане, разяснение или подробно описание на тая същност!

    Започва като обещаваща поредица, но като всяка булевардна простотия (изобщо не проумявам как е попаднала в жанр фентъзи) бързо се изчерпва и дори почва да дразни със постоянните си повторения, тъпи и безсмислени диалози и досадната с вечните си тъпи въпроси главна героиня.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.