Читателски коментари (за „Преди да те срещна “ от Джудит Макнот)

  • 1. margc (13 февруари 2009 в 21:22), оценка: 6 от 6

    Страхотна книга!От първата до последната страница има много весели моменти и любов!Няма да съжалявате,ако прочетете!

  • 2. lady-burd (3 април 2009 в 02:32), оценка: 6 от 6

    Книгата е страхотна!Ако имаше оценка по-висока от 6,щях да я дам,това е най-добрата книга в тази интернет „библиотеката“ от любовни романи,които прочетох до тук.Играта на думи е доста добра и остроумна,има забавни моменти,има романтика…просто много добра книга!

  • 3. isil (2 януари 2011 в 01:05), оценка: 6 от 6

    Мили момичета, четете, смейте се и много се забавлявайте с тази книга.

  • 4. hadoy (18 август 2012 в 18:47), оценка: 6 от 6

    ,,Аз та любя, ти не знаеш’’ страхотно книжле! Като всяко романче от писателката, препоръчвам на всички…

  • 5. Нина (2 септември 2012 в 18:11)

    Много забавна и интересна книга. Накратко „Заслужава си“!

  • 6. Nonni (10 януари 2013 в 19:41), оценка: 6 от 6

    Много добра наистина!Великолепна!!!

  • 7. plaminka (5 февруари 2013 в 18:35)

    Благодаря много на коментарите за тази авторка, които ме провокираха да прочета нещо друго освен нейния Ад и Рай. Много забавен стил. Харесва ми, че включва повече от двама герои в книгите си, а също така, че има преливане на герои от други поредици, които се развиват по същото време. Човек наистина се потапя в различните истории. А от тази поредица, тази определено е най- добрата.

  • 8. svr (25 август 2013 в 18:03), оценка: 6 от 6

    невероятна книга, прочетох я с огромно удоволствие…като всяка друга книга на Джудит Макнот

  • 9. Десита74 (14 декември 2013 в 22:38)

    Направо се пренесох в този роман! Прочетох го за един ден. Беше много вълнуващо пътешествие!

  • 10. the_dolphin13 (27 януари 2014 в 21:27), оценка: 3 от 6

    Коментарите за всичките книги на Джудит Макнот са толкова хубави.Тъй като и аз съм почитателка на този жанр,особено на тези книги писани за Англия реших ,че започвам да чета.Първата ,която прочетох беше Сега и завинаги .Хареса ми!След това започвах останалите една по една.Едвам четях до средата и нямах желание да чета нататък..Започвах следващата и пак се случваше същото,макар че бях упорита, тъй като всички вие толкова ги харесхвахте.Уви не мога да кажа същото за себе си.Много еднакви,Мъжките герои ,особено.Всичките си приличат не по всичко ,но по доста неща.Най интересното което се случва са приемите и соаретата,макар че пак казвам аз също харесвам Англия с нейното аристократично общество по това време ,и средновековна Англия също.За съжаление не мога да сравнявам тези книги с Роза през зимата ,Рубинът на Кристина Скай,Чариса,и още много за това сложих слаба оценка.))

  • 11. nebat (16 април 2014 в 20:13), оценка: 4 от 6

    Страшно много съм разочарована от цялата поредица. Не съм очаквала точно това от тази авторка, все едно не са писани от нея. По глупави главни героини не съм срещала до сега. То може да си наивен, ама това минава всякакви граници, нямат капчица мозък, дай им само да ги манипулира някой. Все пак ако решите да четете поредицата Преди да те среща е що годе по- поносима от първите две.

  • 12. dimikolodeeva (16 юни 2014 в 21:25), оценка: 4 от 6

    Дадох оженка Добър и наистина романа е добър, но на фона на Кралството на мечтите и Уитни малко изостава…. Наистина доста високи оценки е получил според мен….

  • 13. kalanova (18 юни 2014 в 09:46), оценка: 5 от 6

    Интересна книга, хареса ми, но не съм впечатлена……

  • 14. Спаси (29 юли 2015 в 14:35)

    Прочетох почти всички книги на авторката и много ми харесаха. Да има места който попрескочих и такива на който се дразнещ заради глупостите на героите, но като цяло книгите са забавни, романтични и свежи. Не Съжалявам за отделеното време

  • 15. Ели (2 март 2016 в 18:39)

    Прочетох доста от тези леки повърхностни романи, предназначени за развлечение. Дотук добре, но открих че почти през роман се случва едно и също — влюбената девственица е насилена съвсем „нормално“ от влюбения в нея мъж. После тя му прощава и щастливо се жени за него. Само че от психологическа гледна точка, това е израз на зависимост на жертвата от насилника. Макар да не съм възрастна, наясно съм, че тези романи се четат от млади хора, на които им предстои да създадат семейства. Нека знаят, че реалността не е като романа. Нека да помнят, че мъж, който дори от „безумна любов“ си е позволил да прояви насилие над „любимата“ си, по-късно се превръща в съпруг, който от ревност, накърнена гордост или от силна страст отново по навик проявява насилие над съпругата си. Това е правило, от което изключенията са само няколко процента.

  • 16. TomTom (26 март 2020 в 11:55), оценка: 1 от 6

    С мъка я чета тази книга, ужасно скучна и отегчителна е ( … остават ми 100 стр. и е все така скучна, но съм се заинатила, че ще я прочета и ще го направя ). Историята е меко казано детска, а и нелогична, героинята е с пълна загуба на памет, но все пак с остатък от спомени, които не е редно да съществуват при подобна ситуация, като напр. езика и говора… Сценарият е все същият блудкав и лек! Монотонно и отегчително произведение, НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ на хора с вкус и предпочитания към стойностни книги и романи! НЕ бих препоръчала и авторката… жива трагедия.

  • 17. Smarta (24 април 2023 в 22:03)

    Прочетох няколко книги на тази авторка и по принцип доста ми харесват, интересни сюжети, макар и глупостта на героите отвреме навреме. Обаче главните мъжки роли са склонни към насилие и в тази книга това определено ми развали удоволствието към края. Насилие не непременно физическо, по-скоро жестоко отношение. И после героините се женят за тях и прощават и… Може би защото в другите книги, които прочетох самите героини вършеха по някоя и друга глупост, с която да злепостяват възлюбените си и с която да си го изпросят, та имаше равновесие, но в тази книга пък героинята съвсем не заслужаваше. Другият минус на тази книга, е че има само две еротични сцени и първата е толкова претупана, че не се разбира напълно какво се случва, а втората е след твърде унизителното отношение на главния герой и опрощаването му от героинята, което съвсем ми развали удовоствието. Но ми остана още една книга от поредицата, та ще прочета и нея. И разбира се, клишето с издраните мъжки рамене по време на секс…

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.