Паула Лайт

(автор)

Статии

Сваляне на всички:

Разкази

Сваляне на всички:
[±]

Паула Лайт е завършила българска филология и право в Софийски университет. Работи като юрист. Три години е била сътрудник на благотворителната организация Lion Club в Западна Африка, където е имала възможност да учи вуду магия от африканските джуджу от племената едо и йоруба, и една година херметизъм в Англия. Статиите, които пише, са насочени към псевдомагове, гадатели, екстрасенси, астролози, врачки и темподобни.

За контакти: Paula_light {при} abv.bg

Блог: http://paulaveritylight.blogspot.com/

http://bg.netlog.com/paula_light

Народни рецепти

Слънчево изгаряне

Всеки, който стои на плажа на слънцето и се зачерви като рак, смята, че киселото мляко помага. Нищо подобно, то само облекчава.

Най-доброто средство е да се намажеш със силна ракия цялото тяло (добре е да е домашна.

Буквално след минута, вътрешното горене (както казва човек в такъв случай изгарям отвътре) изчезва! До вечерта червенината я няма и най-важното не ти се бели кожата и получаваш приятен тен.

Слънчасване

Рецепта която научих в Африка.

В чаша с вместимост 250 гр. се наливат 50 гр. оцет. Добавят се две супени лъжици захар и чашата се долива догоре с вода. Разбърква се, за да се разтвори захарта. Изпива се на един път. Добре се отразява и при сближаването на границите на кръвното.

Студени крайници и непоносимост към студ (стеснени кръвоносни съдове)

Изправяте се прав(а) в средата на стаята и се надигате на пръсти. След това се отпускате с цялата си тежест върху петите. Вследствие на тази интервенция кръвта с тласък отива в крайниците и ги захранва. Това упражнение се прави сутрин и вечер по 10 пъти. Упражнението да не се практикува при разширени вени.