Човек не може да избяга от любовта на живота си…

„Книга за грешките, които човек може да поправи, ако просто послуша гласа на сърцето си.“

Romance Reader

Успяла и талантлива, Мишел Търнър се завръща в родния си град, за да спаси живота на баща си. Същият баща, който шестнадесет години по-рано я изгонва от дома им, защото тя е забременяла от неговия коняр. Сега залязлата кинозвезда Гевин Слейд се нуждае от бъбречна трансплантация и Мишел е единственият възможен донор. Но освен операцията, през която и двамата трябва да преминат, те ще трябва да преодолеят раните от миналото и взаимно да признаят и простят допуснатите грешки.

Лекарят и собственик на голямо ранчо Сам Макфий така и не разбира, че навремето Мишел е забременяла от него и двамата имат пораснал и гневен син. Когато отново я вижда в родния си град, тя вече не е младата и талантлива художничка от тийнейджърските му години, а дистанцирана и успяла рекламна директорка с дете и вероятно съпруг.

Единственото непроменено са силните му чувства към нея. Но ще бъдат ли те достатъчни да я убедят, че подаръците на съдбата не бива да се пренебрегват, а вторият шанс твърде често се оказва последен!

4,8 Завръщане у дома
The You I Never Knew,


Издание:

Автор: Сюзан Уигс

Заглавие: Завръщане у дома

Преводач: Таня Михова Гарабедян

Година на превод: 2014

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: СББ Медиа АД

Година на издаване: 2014

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: Ропринт ЕАД

Излязла от печат: 2014

Редактор: Златина Пенева

ISBN: 978-954-399-078-8

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/6989