Най-сетне в Роузууд, Пенсилвания, е лято — което значи сутрини край басейна, кандидатстудентска подготовка и… край на скандала, който разтърсваше града от години. Или поне така си мислят всички. Минаха седмици откак полицията залови прословутия преследвач и убиец, известен като А. Но Хана, Ариа, Емили и Спенсър си знаят, че истинският А. още дебне наоколо. И доколкото А. си остава в неизвестност, нищо не може да се върне в кръга на нормалното… ако изобщо има нещо нормално в Роузууд.

На Хана е предложена ролята на живота й — във филм за нейния живот. Рисунките на Ариа заразяват като вирус, докато нейното изкуство на живописта ескалира до изкуство на войната. Спенсър започва да води собствен блог против малтретирането, но открива, че изявите в личната й страница са не по-малко опасни от изявите в личния й живот. А Емили отива зад решетките, за да се свърже отново с единственото момиче, успяло някога да открадне сърцето й.

Но тия малки сладки лъжкини ще трябва да си пазят гърба. Би трябвало да са разбрали до сега, че А. Никога не прощава и никога не забравя. И този път е решен да ги повали — веднъж завинаги.


Издание:

Автор: Сара Шепард

Заглавие: Отровени

Преводач: Мирела Стефанова

Година на превод: 2014

Език, от който е преведено: Английски

Издател: Ергон

Година на издаване: 2014

Тип: Роман

Националност: Американска

ISBN: 9786191650255

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/2080