В последната книга от трилогията „Съдърн Рийч“ въпросите получават отговори, истинската природа на нещата се разкрива, а ужасите се задълбочават.

В Зона X, загадъчната пустош, чието съществуване в продължение на трийсет години така и остава необяснено, сега е зима. През тези трийсетгодишни изследвания Зоната отблъсква експедиция след експедиция, като отказва да разкрие тайните си. С разширяването на Зона X агенцията, натоварена с изследванията и контролирането й — „Съдърн Рийч“ — започва да се разпада. Един последен, отчаян екип прекосява границата на Зоната, решен да стигне до далечния остров, който може би крие отговорите на загадката. Ако мисията се провали, целият свят ще загине.

„Приемане“ навлиза още по-дълбоко в обстоятелствата, свързани с възникването на Зона X — какво е предизвикало това неестествено явление? И колко сред многото, които са се опитвали да разгадаят Зона X, са стигнали близо до отговора, но са били безвъзвратно променени от нея?

В тази последна част от трилогията „Съдърн Рийч“ някои тайни на Зона X може би намират решение, но последиците и значението им си остават все така дълбоки — и ужасяващи.

Съдържание

Приемане 4

Acceptance,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip


Информация

Издание:

Автор: Джеф Вандърмиър

Заглавие: Приемане

Преводач: Ирина Манушева

Година на превод: 2014

Език, от който е преведено: Английски

Издание: Първо издание

Издател: Издателство „Екслибрис“

Година на издаване: 2014

Тип: роман

Националност: Американска

Художник: Николай Пекарев

ISBN: 978-619-7115-19-2

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/7716

История

  1. — Добавяне

Библиоман