Уил запали фитила на пръчката и го запрати по посока на влачещите се създания. Динамитът избухна точно до едно от съществата. Тялото му се разхвърча във всички посоки. Зелена слуз се изсипа от небето. Смрад на тиня и застояло удари обонянието им. Те усетиха взривната вълна като изгарящ пустинен вятър.

Искам да изкажа специални благодарности на:

Явор Цанев, Кети Илиева и Сибин Майналовски, които са невероятни професионалисти и хора. Благодарение на тях в момента тази книга се намира в ръцете ви. Без положените им усилия всичко написано тук щеше да изглежда по съвсем различен начин.

Господата председатели на Horror Club Lazarus — Бранимир Събев и Сибин Майналовски, които ми гласуваха доверие и ме поканиха в клуба. В частност искам да благодаря на господин Майналовски за отзивчивостта му, постоянното съдействие — не само покрай тази книга — и най-вече за разкошния предговор.

Станимир Георгиев — за великолепната корица, за това, че изтърпя всичките ми капризи по нея и за професионализма му.

Колегите ми от Horror Club Lazarus, които са чудесни хора, готови да подадат ръка във всеки един момент, и още по-разкошни писатели.

Семейството ми и в частност съпругата ми Илка. Миличка, обичам те и ти благодаря, че вярваш в мен!

Колегите ми инж. Бойко Даскалов и магистър-фармацевт Иван Бакалов. Господа, без подкрепата ви и редовното ръчкане да пиша никога нямаше да стигна дотук.

И не на последно място искам да благодаря на читателите, престрашили се да си купят книга от непознат български автор. Бъдещето на българската литература е в хора като вас.


Издание:

Автор: Даниел Иванов

Заглавие: Блатна треска

Издание: първо

Издател: GAIANA Book&Art Studio

Град на издателя: Русе

Година на издаване: 2017

Тип: сборник с разкази

Националност: българска

Редактор: Сибин Майналовски; Явор Цанев

Художник: Станимир Георгиев

Художник на илюстрациите: Станимир Георгиев

Коректор: Кети Илиева

ISBN: 978-619-7354-39-3

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/8639