„Котаракът и Спасението на Аврея“ пренася читателя години назад в живота на младия авантюрист във времената, в които той странства със своя чичо Гобин, безпогрешния изпълнител на „Тъмното братство“. На една от своите мисии Гобин и неговите съмишленици, сред които и Аврея, са предадени и попадат в капан, от който само той се измъква. Принуден да потули нещата и да намери предателите, преди бедата да стане още по-голяма, той осъзнава, че този път не може да се справи сам със ситуацията.

Така неговият чирак, Котаракът, получава своята първа самостоятелна и безкрайно тежка задача — да открие къде е отведена пленената Аврея и да й занесе магически серум, който да помогне за нейното спасение. Дали ще успее в тази опасна мисия, какво ще предприеме и на кого ще се довери — това зависи само от теб. Бъди готов да се впуснеш в едно безмилостно приключение, да се сблъскаш с мошеници и закоравели престъпници, с настървени стражи и дори с кралски наместници, събери цялата си смелост и влез в ролята на Котарака.

Съдържание

Котаракът и Спасението на Аврея 5

fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi

Послеслов

Ако този книга ти е допаднала, можеш да потърсиш електронната книга „Котаракът и Черният Нарцис“ и да я четеш буквално след броени минути, или ако предпочиташ хартиения вариант, който от март месец 2011 е в търговската мрежа.

На нашия сайт www.LegacyOfKreya.com можеш да научиш още много за Котарака и света Крея. Там ще намериш пълна информация за цялата поредица, други негови приключения за четене и дори и ролевата игра Завета на Крея, която ще ти предостави възможност за пълно потапяне в нашия свят и безкрайни приключения.


Информация

Издание:

Автор: Ал Торо

Заглавие: Котаракът и Спасението на Аврея

Издание: първо

Издател: бгкниг@; Сдружение „Книги-игри“

Година на издаване: 2011

Тип: книга игра

Националност: българска

Коректор: Антоанета Халачева

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/1418

История

  1. — Добавяне

Библиоман