Нецензурирани сцени на любовни интриги и интимни връзки. Остроумие и хапливи прозрения.

Това е запазената марка на Кандис Бушнел, която след счупилия всички рекорди бестселър „Сексът и градът“ ни представя новата си книга „Четири блондинки“.

 

 

Четири жени са на кръстопът. Четири жени правят своя избор и това променя живота им и тях самите завинаги.

— Красива манекенка си осигурява ежегодно безплатно летуване с богатите си любовници в престижен курорт. Докато в един момент не осъзнава, че може да си хване безпроблемно мъж за лятото, но не и да получи онова, което действително иска от живота.

— Популярна авторка на колонка в списание води удобен и привидно щастлив брачен живот с известен журналист. Докато една вечер не се решават на промени и двамата…

— Пепеляшка, вече омъжена за принца (действително от кралско потекло) и превърната в „трофейна съпруга“, затъва в параноя. Докато не взима живота си в свои ръце, за да открие собственото си място в реалния свят.

— Писателка, която се страхува, че биологичното й време да си намери съпруг изтича, заминава за Лондон. За да търси истинската любов…

 

 

В „Четири блондинки“ Кандис Бушнел по своя неподражаем начин пресъздава съвременния живот в големия град и ни представя един задълбочен поглед, но със закачливо намигване, към изпитанията, на които ни подлагат любовта, славата, парите и властта.

2,9 4 блондинки
Four Blondes,


Издание:

Автор: Кандис Бушнел

Заглавие: Четири блондинки

Преводач: Пенка Стефанова

Година на превод: 2003

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: ИК „Кръгозор“

Град на издателя: София

Година на издаване: 2003

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: „Експреспринт“

Технически редактор: Емил Танов

Коректор: Марийка Тодорова

ISBN: 954-771-065-6

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/1852