Китай, 1900 г.

Когато избухва въстанието на Боксьорите, група невинни, фанатици, грешници и любовници се събират в Двореца на небесната наслада, където гневът на Изтока ще се срещне с идеалите на Запада и всички ще се озоват в един вертеп с изглед към мястото за екзекуции.

 

 

Адам Уилямс е роден и израснал в Хонконг. Семейството му живее в Китай от края на 19-ти век. През последните 18 години той е представител в Пекин на конгломерат за търговия и услуги в Далечния изток. През 1999 г. получи Ордена на Британската империя за заслуги за развитието на англо-китайските търговски отношения. Съпругата му се казва Фумей и имат 2 деца.

 

„Убийствено силни образи, екзотични сексуални практики и интриги бушуват в стремителна и страстна драма.“

Сънди Експрес

Джеймс Клавел остави широка пропаст в жанра на епични романи за Далечния изток. С романа на Адам Уилямс очевидно най-накрая се е появил неговият наследник. Уилямс смесва любовни истории, опасности и убийства на фона на древен Китай, подсладени с емоции и приключенски дух!

Пъблишинг Нюз

 

„Дворецът на небесната наслада“ е триумфално завръщане на традиционното разказваческо майсторство с голям размах, представено от талант с бъдеще, чието име тепърва ще се появява в класациите с бестселъри.

Съдържание

Дворецът на небесната наслада 5,4

The Palace of the Heavenly Pleasure,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Адам Уилямс. Дворецът на небесната наслада

Английска. Първо издание

ИК „Бард“, София, 2004

Редактор: Саша Попова

ISBN: 954-585-577-0

История

  1. — Добавяне

Библиоман