Когато Уенди Евърли е на шест години, собствената й майка е убедена, че тя е чудовище и се опитва да я убие. Единайсет години по-късно Уенди открива, че майка й може би е била права. Тя не е онази, за която винаги се е мислела и доказателство за това са необикновените способности, които притежава.

Цялата мистерия около живота й започва да се разбулва с появата на едно странно момче с тъмен чар на име Фин Холмс, от което тя е неустоимо привлечена. Той държи отговора за свръхестествените й способности, ключа към нейното минало и към едно място, което Уенди никога не е подозирала, че съществува. Фьоренинг — домът на Трил, където Уенди е не само различна, но и специална. Но онова, което я прави белязана за величие, в същото време я поставя в смъртна опасност и Фин е единственият човек, на когото може да се довери.

На Уенди й предстои да поеме на път към един магически свят, който е едновременно красив и страховит. И тя трябва да се раздели с целия си предишен живот, за да открие истината за себе си и за своето предопределение…

„Нищо не може да се сравни с историята на «Подменена», книгата, която с гръм слага началото на една поредица…“

MTV.com

Аманда Хокинг е истинска литературна сензация с милионите продадени електронни копия от трилогията „Трил“. Феноменалният успех на тази поредица й донася договор за два милиона долара с издателската къща „Сейнт Мартинс Прес“ и й отрежда достойно място сред примите на жанра ърбън фентъзи. Филмовите права върху „Трил“ са продадени на създателите на District 9.

Съдържание

Подменена 4,5

Switched,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Аманда Хокинг. Подменена

Американска. Първо издание

Редактор: Силвия Йотова

Коректор: Филипа Колева

ИК „Пергамент Прес“, 2013

ISBN: 978-954-641-051-1

 

Предпечатна подготовка: Екатерина Рудолф

Печат: Печатница „Симолини“

История

  1. — Добавяне

Библиоман