Пиа израства в тайна лаборатория, скрита дълбоко в дъждовната гора на Амазония. Тя е първата от нова безсмъртна раса, създадена и отгледана от екип блестящи учени. В нощта на седемнайсетия си рожден ден Пиа намира дупка в електрическата ограда около строго охранявания комплекс и за първи път в живота си излиза навън.

Свободна в джунглата, Пиа среща Ейо, момче от близкото село. Двамата се впускат в търсене на истината за произхода на Пиа — истина със смъртоносни последици, които ще променят живота им завинаги.

Произход е красиво написан и шокиращ роман за вечното желание да живееш завинаги, независимо от цената.

Дебютният роман на Кори улавя пищните ритми на дъждовната гора… Сюжетът се развива с главозамайваща скорост… Изключително свежа книга.

Къркъс Ривю

Това научна фантастика ли е? Вижда ми се заплашително реална. Този завладяващ разказ за ужасите на безконтролното генно инженерство е едновременно любовна история и фантастичен трилър с шеметно темпо.

Джуди Блъндел

Пищен, мечтателен роман, който е трудно да се остави и ще живее завинаги в сърцата на читателите си. Пиа може да се окаже перфектният заместител за онези, на които им липсва Катнис от „Игрите на глада“.

Джош Съндкуист, автор на бестселъра „Само не казвай“

Джесика Кори е от сирийско-шотландски произход и е родена в Токоа, Джорджия. Пише първата си книга на четиригодишна възраст и оттогава мечтае да стане писател.

Освен да пише, Джеси обича да играе и да гледа футболни мачове и е голям фен на „Барцелона“ Поставя и театрални пиеси с университетски трупи. В момента живее в Колумбия, Южна Каролина, със съпруга си, двете си страхотни кучета и изобилие от книги, обувки и сладък чай.

Съдържание

Произход 5,3

Origin,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Джесика Кори. Произход

 

Origin

Jessica Khoury

Copyright © 2012 Jessica Khoury

Cover design by Greg Stadnyk

All rights reserved.

 

Превод: Вида Делчева

Българска корица: Огнян Илиев

ISBN 978-954-8208-97-0

 

Екслибрис™ 2013

История

  1. — Добавяне

Библиоман