Обръщали ли сте се в трудни моменти за съвет към вашия хороскоп? Не? Сега е моментът да го направите. Чрез героините на Кати Хопкинс, всяка от които е представителка на различна зодия, ще откриете как с помощта на звездите и… с повече смелост и упоритост може да решите проблемите си.

Марша е зодия Овен. Тя е избрана на кастинг да изиграе ролята на Ледената кралица в новата училищна пиеса. За лош късмет, още преди да започнат репетициите, Марша пада и си счупва ръката. Когато й се налага да прекара три дни в болницата, тя не е на себе си от яд, докато не си дава сметка, че не всички пациенти са късметлии като нея. С присъщата за зодията й непоколебимост Марша решава да организира събирането на един милион лири, с които да се построи занимателен център за деца в болницата.

Съдържание

Танцуващата кралица 4

Dancing Queen,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi

За авторката

До единадесетгодишна възраст Кати Хопкинс живее в Кения. Когато навършва осемнадесет години, родителите й се връщат в Англия и тя постъпва в Манчестърския колеж по изкуствата. След една година го напуска и се присъединява към рокендрол бандата „Драйвиш Рок онд Рокетс“, която изнася концерти в местни колежи и университети като подгряваща група на състави като „Уизард“ и „Евъридж Уайт“. Освен това Кати работи в хипи магазина „На осмия ден“. Родителите й я оставят с по-големия й брат да се грижат за семейния им дом в Манчестър, известен като „355“, с идеята да дават под наем стаите за гости. Половината Манчестър се изрежда да живее там по едно или друго време, тъй като те дават стаите на най-различни свои приятели — музиканти и фенове. По-късно тя чете сценарии за комедийния отдел на Би Би Си и в продължение на две години всеки петък прави преглед на печата в телевизионния канал „Скай Нюз“.

Кати Хопкинс започва да се занимава с писателска дейност през 1986 г. Тя е автор на 16 нехудожествени книги на различни теми: от здравни до хумористични, и на 42 тийнейджърски романа, издадени в 25 държави. Бащата на Кати — Биби Хопкинс — също е писател.


Информация

Издание:

Кати Хопкинс. Танцуващата кралица

Английска, първо издание

Отговорен редактор: Венера Атанасова

Стилов редактор: Ангелин Мичев

Компютърна обработка: Костадин Чаушев

Коректор: Здравка Петрова

Илюстрация на корицата: Мариана Кръстева Станкова

Издателство Хермес, Пловдив, 2009

ISBN: 978-954-26-0802-8

История

  1. — Добавяне