Изгубен пръстен, намерен телефон…

Ще открие ли всеки това, което търси?

 

Загубих го. Единственото нещо в света, което не трябваше да губя. Моят годежен пръстен. Предавал се е в рода на Магнус от три поколения. И въпреки това в деня, в който родителите му щяха да идват, го загубих. В същия ден!

Попи Уайът за първи път се чувства голяма късметлийка. Скоро ще се омъжи за съвършения мъж, Магнус Тавиш, но в един-единствен следобед перспективата й за „и заживели щастливи завинаги“ е на път да се провали. Не само че загубва годежния си пръстен, но остава и без мобилен. Докато обикаля трескаво из фоайето на хотела, намира захвърлен телефон. Решава да го задържи и да го използва вместо своя — сега може да остави на хотела номер, на който да й се обадят, когато намерят пръстена й. Идеално!

Собственикът на телефона обаче, бизнесменът Сам Рокстън, не е на същото мнение. Той си иска телефона обратно и въобще не е доволен, че Попи ще чете всичките му съобщения и ще нахлуе в личния му живот.

Следват непредсказуеми обрати. Докато Попи и Сам откриват все повече неща един за друг чрез имейлите и есемесите, животът им поднася неочаквани изненади и шокиращи разкрития.

Ще намери ли всеки това, което търси?

Съдържание

Един пръстен и е твой 4,7

I’ve got your number,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Софи Кинсела. Един пръстен и е твой

Английска. Първо издание

Коректор: Мария Тодорова Технически

Редактор: Ангел Йорданов

Издателска къща „Кръгозор“, София, 2012

ISBN: 978-954-771-291-1

История

  1. — Добавяне

Библиоман