Без прецедент

В мига, в който вижда Джесика О’Нийл, Куин Мастърсън разбира, че е срещнал жената на своя живот. Ала как да докаже това на невероятно способната адвокатка, майка на три деца? Отношенията им са затруднени и от факта, че двамата са на противоположните страни на дело за развод. И макар че Джесика не отрича привличането помежду им, тя е загубила вяра в щастливите бракове. Куин трябва да използва най-убедителните си аргументи…

Обичай ближния си

Доктор Лоръл Брайтън се премества на работа в спортната клиника във Финикс, заедно със сина си Дани и сиамската си котка. В деня на пристигането си, Лоръл става неволен участник в неприятен инцидент — пианото й се блъсва в колата на съседа — ръгбиста Ник Макгроу, претърпял наскоро травма и потенциален пациент на младата лекарка. Още при първата си среща двамата усещат взаимно привличане, срещу което упорито се съпротивляват. Лоръл все още пази горчиви спомени от нелепия си брак, а Ник се стреми да възкреси предишната си слава на звезда.

Съдържание

Джоан Рос израства в малко селище в планините на Орегон. Тъй като склоновете спират телевизионните сигнали, а и през 50-те години електронните игри все още не са изобретени, децата са принудени да измислят други забавления. Седнали под брястовете в задния двор в дългите летни следобеди, Джоан Рос и нейните приятели разменят комикси и си разказват истории за духове — колкото по-зловещи, толкова по-интригуващи.

Истинската любов на Джоан Рос са приказките. Едва седемгодишна тя написва първата си повест — трагичен романс на две влюбени диви патици.

Години по-късно Джоан Рос се натъква на издателство „Арлекин“. Заинтригувана си купува десетина. Уверена, че е открила своето призвание, тя решава да започне да пише за „Арлекин“.

За по-малко от месец продава три романа на различни издателства, а на следващата година излиза първата книга в серия „Изкушение“.

Вече над десет години „Арлекин“ издава нейните романи, достигнали осеммилионен тираж. Публикувани са повече от 50 нейни книги, от които 33 в серия „Изкушение“. Романите й излизат в 27 страни. Джоан Рос е добре позната и на българските читатели с книгите си „Междузвездна любов“, „Принцът и актрисата“ и „Съдбовна авантюра“.

Джоана Рос обича любовните романи и е особено благодарна на читателите, намерили време да й пишат. Тя високо цени тези писма, защото я карат да се чувства така, сякаш отново седи под брястовете в задния двор и разговаря с приятели.

Без прецедент 4,2

Without Precedent,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi

Обичай ближния си 4,2

Love Thy Neighbor,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Джоан Рос. Без прецедент. Обичай ближния си

Американска. Първо издание

Редактор: Ирина Димитрова, Саша Попова

ИК „Арлекин-България“, София, 1995

ISBN: 954-11-0319-7

История

  1. — Добавяне