Мрачната приказка, която държиш в ръце, читателю, отдавна тежеше като похлупак върху съзнанието ми. Исках да я разкажа, без сам да зная защо. Историята не ме остави на мира, докато не довърших и последния ред. Раждането беше трудно, защото търсих отговор на мъчителни въпроси: Колко далече може да стигне човек, преди да го настигне възмездието? Струва ли си да живееш заради отмъщението? На какво си готов, за да получиш обратно щастието, което така несправедливо ти отнеха?

„Душа назаем“ е книга за човешки слабости. Сюжетът ще те преведе през различни култури, където ще станеш свидетел на едно и също престъпление. „Накарай някого да повярва и прави с него каквото си поискаш!“ Това е личната религия на главния герой — един човек от плът и кръв, поставил себе си над моралните закони, над териториалните граници и най-вече: над границата между доброто и злото. Той сбъдва мечти, ала в замяна ще поиска свободата и дори живота ти. Може ли една лъжа да струва 50 милиона долара? Приготви се за дълго и интересно пътуване из времето и пространството, в търсене на отговори. Сложи си колана, защото ще друса. И никога не си продавай душата на Дявола. За нищо на света.


Повече информация за книгата „Душа назаем“, както и начин за покупка на хартиеното издание можете да намерите в официалния сайт на автора.

 

Издание:

Тихомир Димитров. Душа назаем

Българска. Първо издание, 2008 г.

Корица: Петя Петрова и Георги Тодоров, 2008 г.

Редактор: Стефка Стефанова, 2008 г.

Предпечатна подготовка: Александър Цончев, 2008 г.

 

Фондация „КОМ“

ISBN: 978–954–8745–12–3

София, 2008

Лиценз

Поставянето на линкове е свободно. Използването на части или на цялото произведение за некомерсиални цели е позволено с посочване на автора и линк към оригинала. Използването с комерсиална цел се заплаща по споразумение. Публикуване на преработки не се допуска по никакви причини.

 

Сърдечни благодарности!

 

За критики, мнения и впечатления относно съдържанието на тази книга, за издателски предложения и за достъп до цялото творчество на Тихомир Димитров, както и за обратна връзка с автора, моля посетете:

 

Писателския блог на Тишо.