В академия „Св. Владимир“ се обучават млади морои и техните бъдещи пазители дампирите.

След случилото се с Мейсън на Роуз й предстоят нови тежки изпитания и по специално практическият изпит, след който официално може да стане пазител на Лиса. Но вместо към най-добрата й приятелка, Роуз е прикачена по време на изпита като пазител на Кристиан. И макар с него да се разбират по-добре от преди, той просто не е Василиса.

Като че нещата не са достатъчно зле, ами Роуз не се справя добре на практиката си, защото започва да вижда духа на мъртвия си приятел — Мейсън. Но какво ли иска от нея той — отмъщение, помощ или тя трябва да се притеснява за здравия си разум?

И това не е най-лошото. Виктор Дашков, който отвлече и измъчва Лиса, а накрая накара и собствената си дъщеря да стане стригот, отново влиза в живота на двете приятелки. Делото срещу него тепърва предстои, а сред мороите и дампирите се шири слух, че той може да получи оправдателна присъда. За това присъствието на Роза и Василиса на процеса е важно, но никой не подозира какви са намеренията на кралицата.

Светът на мороите и дампирите е на прага на големи промени. А неживите стриготи дебнат и жадуват за отмъщение.

Всичко в живота на Роуз е сякаш нагоре с краката и единственото, което й носи мир и спокойствие е Дмитрий Беликов, с който споделят една невъзможна любов.

Съдържание

Целуната от сянката 5,6

Shadow Kiss,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Ришел Мийд. Целуната от сянката

ИК „Ибис“, София, 2010

Редактор: Стамен Стойчев

Коректор: Донка Дончева

Американска. Първо издание

История

  1. — Добавяне

Библиоман