Неотдавна омъжената Копър Райли пристига в Париж малко след освобождаването му от нацистите. Докато градът празнува свободата си, тя е заключена в затвора на един нещастен брак.

Съпругът й изневерява прекалено често и Копър иска да се разделят.

Останала сама в Париж, тя намира нов приятел в лицето на странен дизайнер на средна възраст от западаща модна къща. Неговата скромност и нежелание за слава са в ярък контраст със смелото изящество на моделите му. Името му е Кристиан Диор.

Осъзнала гения му, Копър настоява Диор да се отдели и да продължи сам по пътя към славата. Въоръжена с фотоапарат, тя дръзко навлиза в дивия шарен свят на модната журналистика.

Скоро Копър се оказва разкъсвана между чувствата си към двама ухажори и започва да анализира себе си и това, което истински желае.

Ще успее ли да поеме по един нов път към бъдеще, изпълнено с любов, докато градът бавно се възстановява и луксът и красотата се завръщат в него?

 

Списание „Космополитън“ обвинява Мариус Габриел в това, че „те кара да четеш, докато яденето загаря на котлона“.

Завършва университета в Нюкасъл, като по време на следването си, за да финансира следдипломните си проучвания, той написва трийсет и три романа под псевдоним.

Габриел е автор на няколко исторически романа, в това число бестселърите „Седмата луна“, „Плът и кръв“ и „Пожелай ми любов дори на сбогуване“.

Роден е в Южна Африка, живял е и е работил в много страни, а сега прекарва времето си между Лондон и Кайро. Има три големи деца.

Съдържание

Дизайнерът 5

The Designer,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Мариус Габриел

Заглавие: Дизайнерът

Преводач: Гергана Дечева

Година на превод: 2017

Език, от който е преведено: английски (не е указано)

Издание: първо

Издател: ИК „Бард“ ООД

Град на издателя: София

Година на издаване: 2018

Тип: роман (не е указано)

Националност: американска

Печатница: „Алианс Принт“ ЕООД

Излязла от печат: 06.03.2018

Редактор: Елка Николова

ISBN: 978-954-655-824-4

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/16776

История

  1. — Добавяне

Библиоман