Айслър е на върха на своята игра!

 

Когато се завръща в Токио през 1982-ра след десетгодишно наемничество във Филипините, младият Джон Рейн научава, че поръчковите убийства са под контрола на Виктор, наполовина руснак, наполовина японец — социопат, който безпощадно е ликвидирал всичките си потенциални конкуренти. Виктор поставя Рейн пред избор: да убие високопоставен политик или самият той да бъде застигнат от ужасна смърт. Но най-добрият път към политика минава през неговата прекрасна италианска съпруга Мария; път, който изправя Рейн не само срещу Виктор, но и срещу тъмните сили, стоящи зад възхода на руснака — и срещу копнежите на собственото му изпълнено с противоречиви чувства сърце.

Това е битка между титуляр и новак, между майстор и чирак, игра с нулева сума, която може да свърши единствено със смъртта на единия и утвърждаването на другия като най-велик убиец в света.

 

„Бари Айслър е най-добрият съвременен автор на трилър серии. Той много бързо влезе в личната ми десетка на най-добрите американски автори на мистъри и трилъри, наред с Майкъл Конъли, Лий Чайлд, Уолтър Мозли и Харлан Коубън.“

Дедли Плежърс

 

Бари Айслър работи три години в Дирекция „Оперативни разработки“ в ЦРУ, а след това като адвокат и младши изпълнителен директор в Силициевата долина и Япония, където получава черен колан по джудо от международния център по джудо „Кодокан“ в Токио. Неговите бестселъри са печелили наградата „Бари“ и наградата „Гъмшу“ за най-добър трилър на годината, включвани са в многобройни списъци на най-добрите романи и са превеждани на близо двайсет езика. Айслър живее в Сан Франциско и когато не работи върху нова книга, пише блогове за изтезания, граждански свободи и върховенството на закона.

Съдържание

Рейн-сан: Сеч 4

Zero Sum,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Бари Айслър

Заглавие: Рейн-сан: Сеч

Преводач: Крум Бъчваров

Година на превод: 2017

Език, от който е преведено: английски (не е указано)

Издание: първо

Издател: ИК „БАРД“ ООД

Година на издаване: 2018

Тип: роман (не е указано)

Националност: американска

Печатница: „Алианс Принт“ ЕООД

Излязла от печат: 15.01.2018 г.

Редактор: Евгения Мирева

ISBN: 978-954-655-812-1

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/16918

История

  1. — Добавяне

Библиоман