Айсмън наклони глава назад като куче, душещо за кръв, и измъкна мачетето — прост инструмент, но идеален за нападение в такава бурна нощ…

Детектив Лукас Дейвънпорт прекарва зимата в усамотено бунгало в Уисконсин, когато е повикан, за да открие бруталния убиец, хвърлил в ужас местната затворена общност. Убито е цяло семейство, а пепелта от опожарения дом се разстила над ледовете и снега. Свирепите убийства продължават и Дейвънпорт е изправен пред страховита схватка — срещу злото, един отчаян мъж и непредвидимата мощ на безжалостната зима.

 

 

Джон Сандфорд е псевдоним на Джон Кемп — журналист, носител на наградата Пулицър, и автор на бестселърите „Правилата на жертвите“, „Очите на жертвите“, „Мълчанието на жертвите“, „Вледенени жертви“. Живее в Минесота.

Всепоглъщащо, забавно и стряскащо действие — едно задължително четиво за почитателите на трилъра.

Къркъс Ривю

Сандфорд знае всичко за детониращите изненади на добрия трилър. Няма освобождаване от бомбардировката на вътреутробния подтик да отиваш все по-нататък. В началото е изтребването на цяло едно семейство от Айсмън — потайният убиец, който се изплъзва в дълбоките гори и пресича замръзналите езера на снегомобил. Дейвънпорт, хладнокръвен циничен човек на действието, е напълно в кожата си на този терен — толкова суров, че обръща животните срещу хората, толкова брутален, че превръща хората в зверове.

Ню Йорк Таймс

Всепоглъщащо четиво… Сандфорд разплисква съсирена кръв направо от страниците и разчитайки на напрежението — а то е навсякъде — стърже по нервите на читателя. Страхотни герои, интелигентна мистерия… голямо развлечение — задължително четиво за почитателите на трилъра.

Къркъс Ривю

Зимата е направо осезаема, можеш да я докоснеш. Вцепеняващият студ и виелиците са толкова страховити, колкото и злите действия на Айсмън. Освен моментите на трепет, завладяващият език е проникнат от неочаквана хуманност. Жизнеността на този роман е равна на останалите в тази блестяща поредица.

Пъблишърс Уикли

Съдържание

Вледенени жертви 4

Winter Prey,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Джон Сандфорд

Заглавие: Вледенени жертви

Преводач: Юлиана Цалева

Година на превод: 1998

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: ИК Одисей

Град на издателя: София

Година на издаване: 1998

Тип: роман (не е указано)

Националност: американска (не е указано)

Редактор: Анник Теодосиева

ISBN: 954-8127-28-8

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/18057

История

  1. — Добавяне

Библиоман