ЗАВРЪЩАНЕ В СВЕТА НА „ПРОСТРАНСТВОТО НА ОТКРОВЕНИЯТА“

 

Танър Мирабел е специалист по охраната и никога не е допускал грешки… до деня, в който поверената му жена е убита по време на атаката, организирана от жадния за мъст Арджънт Рейвич.

Танър тръгва след него и преследването го отвежда на светлинни години от родния му свят, в Казъм сити, построеното под купол човешко селище на негостоприемната планета Йелоустоун. Но Казъм сити — Градът на бездната вече не е това, което е бил преди, някогашната високотехнологична утопия се е превърнала в тъмен, готически кошмар, жертва на нанотехнологичен вирус, разрушил в еднаква степен и жителите, и сградите. Сега тук господстват задвижвани от пара машини, съмнителни фракции и смъртоносни нови игри. Разчитайки единствено на ума си и на някакво странно оръжие, Танър скъсява разстоянието между Рейвич и себе си.

Междувременно му се налага да се изправи пред смущаващи го истини за него и за станали преди столетия жестокости, които историята вече почти не помни.

Елате в Казъм сити и направете зашеметяващо пътуване през дивия свят на Алистър Рейнолдс.

„Алистър Рейнолдс е име, заслужаващо непрестанно внимание. Смесвайки елементи от Банкс и Гибсън с неповторима оригиналност, той успява да създаде невероятни научнофантастични метафори и правдоподобни герои… Рейнолдс дава отговори на въпроси от съвременната наука, които изглеждат напълно възможни, като при това са забавни и умни.“

„Гардиън“

Съдържание

Казъм Сити 5,8

Chasm City,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip


Информация

Издание:

Автор: Алистър Рейнолдс

Заглавие: Казъм Сити

Преводач: Красимира Матева

Година на превод: 2004

Език, от който е преведено: английски (не е указано)

Издание: първо (не е указано)

Издател: Издателска къща „ИнфоДАР“ ЕООД

Град на издателя: София

Година на издаване: 2004

Тип: роман (не е указано)

Националност: английска (не е указано)

Печатница: Симолини

Редактор: Милена Иванова

ISBN: 954-761-125-9

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/18652

История

  1. — Добавяне

Библиоман