Милано в днешна Италия. Предстои най-сериозната криза, пред която светът някога се е изправял. Смаяни, хората се питат какво ще правят сега, когато най-голямата мечта на човечеството се е превърнала в кошмар.

Бостън, няколко месеца по-рано. Най-сложното разследване, което Сайръс О’Мали е водил — специалният агент на ФБР се опитва да разбере защо сериен убиец пробива дупчица в главите на жертвите си след смъртта им.

Англия, 1988. Алекс Уелър преживява автомобилна катастрофа, в която загиват родителите му. На прага между живота и смъртта момченцето вижда река от светлина, а на другия бряг — баща си, който радостно му маха да отиде при него. Алекс обаче не може да помръдне и изведнъж се озовава обратно в света на живите.

От този момент Алекс има една цел: да се потопи отново в онова преживяване. Дори ако се наложи да убива.

Съдържание

Глен Купър е роден на 8 януари 1953 г. в САЩ. Има бакалавърска степен по археология от „Харвард“ и участва в археологически разкопки в Англия. Защитава магистърска степен в университета „Тъфтс“ и специализира вътрешни и инфекциозни болести, тропическа медицина. Автор е на много сценарии и е продуцент на независими игрални филми. Книгите му са преведени на 31 езика. Задълбочените му познания в различни области, научният му подход се съчетават с блестящо перо и живо въображение, запазена марка на този завладяващ писател. Живее в Гилфърт, Ню Хемпшир.

Романите на Глен Купър са бестселъри по целия свят.

Тиражът им достига 10 млн. копия и продължава да расте.

 

 

Покана за задгробен живот 5

Near Death,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Глен Купър

Заглавие: Покана за задгробен живот

Преводач: Асен Георгиев

Година на превод: 2015

Език, от който е преведено: английски

Издател: ИК „Бард“ ООД

Град на издателя: София

Година на издаване: 2017

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: „Алианс Принт“ ЕООД

Редактор: Мария Василева

ISBN: 978-954-655-763-6

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/2864

История

  1. — Добавяне

Библиоман