Когато лейтенант Жаклин „Джак“ Даниелс получава информация за открити части от човешко тяло в моргата Куук Каунти, тя се надява това да е просто някаква досадна грешка. Но не е. Нещо повече, на намерените ръце висят нейните белезници. Джак трябва за известно време да остави настрана разбития си личен живот, за да тръгне по петите на страховит и гениален маниак, за който залавянето е само началото.

Съчетаването на забавен хумор и спиращо дъха напрежение в една книга не е лесна задача. Конрат обаче го постига в една от най-интригуващите мистерии за това лято.

Чикаго сън Таймс

Да вдигнем тост за Дж. Е. Конрат! „Блъди Мери“ е убийствено добра.

Барбара Д’амато, автор на „Death of a Thousand Guts“

Борбата между психопат и ченге кара читателя да препуска по страниците.

Пъблишърс Уийкли

Жив диалог. Много действие. Невероятни герои. Истинска рецепта за добро четиво.

Дейвид Морел, автор на „Нарушителите“

„Блъди Мери“, втора книга от поредицата за Джак Даниелс след „Уиски сауър“, умело съчетава забавен хумор и спиращо дъха напрежение, разказвайки за побъркан сериен убиец.

Съдържание

Блъди Мери 4

Bloody Mary,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi

Отзиви за Блъди Мери

Роденият в Чикаго Дж. Е. Конрат съвсем точно пресъздава градската действителност… Читателите ще тръпнат за нови истории с Джак Даниелс.

Бууклист

Ако смъртта има чувство за хумор, значи чете Дж. Е. Конрат. Докато четеш Блъди Мери никога не знаеш дали ще паднеш от смях или ще напълниш гащите. Ако си падате по мистерии, които приличат на добра пържола — цвърчащи, сочни, с аромат на кръв, то няма да откриете по-добър избор в менюто.

Уилям Кент Крюгер, носител на награда за романа „Blood Hollow“

Дж. Е. Конрат обрисува не само съзнанието на един сериен убиец, но и адекватното поведение на полицаите, работещи по случая. Забавно е, и в същото време страшно, досущ като ситуация от реалния живот.

Специален Агент Джеймс О. Борн, Департамент, съблюдаващ спазването на закона, Флорида и автор на „Shock Wave“

Пленителни герои и спиращ дъха сюжет. Четенето на Блъди Мери е като да се возиш на влакче на ужасите. Стоиш прикован на едно място, здравата вкопчен в нещо.

Джак Кърли, автор на „Колекционери на смърт“

В Блъди Мери Дж. Е. Конрат с лекота съчетава хумор и страх, предлагайки ни един напрегнат и изпълнен с динамика трилър, който може искрено да ви разсмее и уплаши на редовете на една и съща страница.

Блейк Крауч, автор на „Locked Doors“

Вземете един огромен психопат, добавете към него една необикновено агресивна котка, бързо действие, опростен сюжет и Джак Даниелс. Какво се получава накрая? Вярвате или не, Блъди Мери.

Бил Фитжъг, автор на „Highway 61 Resurfaced“

Прекрасна смесица от колоритни герои, увлекателен диалог и интересен сюжет. Блъди Мери е смешна и забавна, дори и когато се чете със сериозна нагласа.

П. Дж. Периш, автор на бестселъра „A Killing Rain“

Дж. Е. Конрат знае как да забърка добър коктейл. Груба, смела и неочаквано трогателна, Блъди Мери без съмнение е една наистина увлекателна книга.

М. Дж. Роуз, автор на „Ефекта Хало“


Информация

Издание:

Автор: Дж. Е. Конрат

Заглавие: Блъди Мери

Преводач: Атанас Недялков

Година на превод: 2010 (не е указана)

Език, от който е преведено: английски (не е указано)

Издание: първо

Издател: Издателство „Монт“

Град на издателя: София

Година на издаване: 2010 (не е указана)

Тип: роман (не е указано)

Националност: американска

Печатница: „Инвестпрес“ АД

Редактор: Биляна Еленкова

Художник: Димитър Стоянов — Димо

ISBN: 978-954-8055-21-5

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/16557

История

  1. — Добавяне

Библиоман