Да обичаш, понякога не е достатъчно.

 

Антония е обикновено момиче от малко градче в Южна Италия, което мечтае да напише книга. Тя пристига в Милано, за да сбъдне мечтата си, и започва работа в книжарница. Големият и сив град обаче не й допада, докато не среща издателя Виторио. Той е толкова привлекателен и различен от нея: жизнен, магнетичен и… безкомпромисен. Антония е очарована от него и света, който й разкрива. Двамата прекарват по цели нощи, разговаряйки за книги и филми. Те обикалят живописното крайбрежие на Лигурия с мотора му и се наслаждават на близостта си във Вечния град.

Тя се влюбва до полуда, но усеща, че нещо не е наред. Виторио е непостоянен, ту се появява, ту изчезва, не обича да прави планове и не може да й обещае нищо. Също като героинята от романа си, Антония е принудена да се съобразява с неговите капризи и да крие страховете си. Докато не осъзнава, че той е един егоцентричен човек, който отрича възможността за щастие.

Ще успее ли Антония да го накара да повярва в любовта?

 

Клаудия Серано е родена в Бари през 1984 г., завършила е италианска филология и е носителка на няколко награди за журналистика. „Никога вече тъй близка“ е дебютният й роман — поетичен и вълнуващ разказ за отчаяния опит на една жена да запази любовта на живота си.

Съдържание

Никога вече тъй близка 4,4

Mai più cosi vicina,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Клаудия Серано

Заглавие: Никога вече тъй близка

Преводач: Наталия Василева Христова

Година на превод: 2016

Език, от който е преведено: италиански

Издание: първо

Издател: ИК „Хермес“

Град на издателя: Пловдив

Година на издаване: 2016

Тип: роман

Националност: италианска

Печатница: „Алианс Принт“ ЕООД

Излязла от печат: 01.09.2016 г.

Отговорен редактор: Ивелина Балтова

Коректор: Атанаска Парпулева

ISBN: 954-26-1611-2

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/16445

История

  1. — Добавяне

Библиоман