Водите теглят сирената към истинската й същност.

Ще може ли Ванеса Сандс да устои на тъмния им повик?

Година след смъртта на сестра си и превръщането си в сирена Ванеса отчаяно се опитва да се върне заедно със семейството си към стария, нормален живот.

Прибирайки се в Мейн за лятната ваканция, тя открива навсякъде спомени за Саймън. Ванеса прави всичко възможно, за да спечели любовта му отново, но в същото време се чувства като чудовище, което застрашава живота му. А дали ще може Саймън да я обикне, ако научи истината за нея — че за да остане жива, тя трябва да се отзове на нуждите на сирената, без значение кого и как ще нарани.

„Черни води“ предлага неочаквани обрати в историята на Ванеса. Това е вълнуващата и страховита развръзка на трилогията СИРЕНА.

 

 

Триша Рейбърн е родена в Рибърхед, Ню Йорк. Завършва колежа „Мидълбъри“ през 2000 година и получава магистърска степен от университета в Лонг Айлънд през 2005 година. Първата си книга, The Melting of Maggie Bean, тя започва като проект за дипломната си работа. Следват още няколко романа за деца, преди да стъпи на сцената за литературата за тийнейджъри с първия роман от трилогията „Сирена“, който носи същото име. „Черни води“ е третата и финална част от нея.

Писателката живее със съпруга си в Лонг Айлънд. Повече информация за нея ще откриете в личния й сайт www.triciaraybum.com.

Съдържание

Черни води 5

Dark Water,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Триша Рейбърн

Заглавие: Черни води

Преводач: Анелия Янева

Година на превод: 2012

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Егмонт България

Град на издателя: София

Година на издаване: 2012

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: „Полиграфюг“ АД — Хасково

Редактор: Виктория Бешлийска

Коректор: Таня Симеонова

ISBN: 978-954-27-0815-5

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/3561

История

  1. — Добавяне

Библиоман