Стените, които издигаме, за да се предпазим, твърде често се превръщат в нашия най-страшен затвор…

„Интригуващ и пикантен поглед към междукласовите взаимоотношения във Великобритания в началото на миналия век. Какво е готов да жертва човек за свободата си, когато подкрепата на семейството е рядък лукс, а титлата и името се ценят над всичко?“

Booklist

 

За семейство Кавендиш Ръдърфорд Парк е много повече от имение и дом, той е начин на живот, символ на власт и позиция в обществото.

Господарката на къщата Октавия Кавендиш живее като птиче в златна клетка. Благодарение на семейното й богатство съпругът й Уилям е направил значителни подобрения в имението, но и той се чувства прикован към титлата и отговорностите към нея. Очаква се, че синът им Хари ще поеме управлението на имението и ще продължи рода, ала той има съвсем други планове и мечти за живота си.

Междувременно, на приземния етаж една прислужничка на име Емили пази тайна, която може да срине името Кавендиш завинаги.

Ще бъдат ли дебелите стени на дома достатъчно здрави, за да не допуснат скандалите, интригите и личностните междуособици на семейството да достигнат до външния свят и да разрушат градената с години лъскава фасада?

Съдържание

Ръдърфорд Парк 3,6

Rutherford Park,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Елизабет Кук

Заглавие: Ръдърфорд Парк

Преводач: Цветана Генчева

Издание: първо

Издател: СББ Медиа АД

Град на издателя: София

Година на издаване: 2016

Тип: роман (не е указано)

Националност: британска

Печатница: Ропринт ЕАД

Редактор: Златина Пенева

ISBN: 978-954-399-204-1

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/9737

История

  1. — Добавяне

Библиоман