Някъде в Монтана, където залезът е кървав…

 

 

За младата капризна красавица Алис Бодин копнежът по родния дом се оказва по-силен от жаждата за приключения и от мечтата й да стане холивудска звезда. Поема нетърпеливо към фермата, в която е израснала, с надеждата да се прибере навреме за Деня на благодарността… и двайсет години по-късно все още е в неизвестност.

В наши дни край град Мисула, Монтана, където процъфтява курортното селище „Бодин“, започват да стават странни и зловещи неща. Млади жени загиват или изчезват при неизяснени обстоятелства. Решителната Бодин Лонгбоу, която ръководи успешно курорта с помощта на семейството си и с подкрепата на Калън Скинър и прекрасния му кон Съндаун, се натъква на тялото на своя добра приятелка.

Малко след това, след повече от двайсет и пет годишно отсъствие, неочаквано се появява и Алис — изтерзана и неузнаваема. Изглежда, има връзка между престъпленията в района на курортното селище и кошмарната й съдба. Семейство Лонгбоу, Калън Скинър и местният шериф Боби Тейт се наемат да разплетат загадката, но когато самата Бодин Лонгбоу изчезва, става ясно, че е време за много по-драстични мерки…

Съдържание

Завръщане към залеза 4,8

Come sundown,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Нора Робъртс

Заглавие: Завръщане към залеза

Преводач: Весела Ангелова

Година на превод: 2017

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: ИК „Бард“ ООД

Град на издателя: София

Година на издаване: 2017

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: „Алианс Принт“ ЕООД

Излязла от печат: 26.06.2017

Редактор: Елка Николова

ISBN: 978-954-655-768-1

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/9003

История

  1. — Добавяне

Библиоман