Никой не бива да върви сам през живота

Той има всичко — разкошна съпруга, сладка шестгодишна дъщеря, успешна кариера и красив дом. Ръсел Грийн е искрено изненадан, когато перфектният му живот започва да се разпада. Само за няколко месеца остава без работа, а съпругата му го напуска. Докато опитва да започне собствен бизнес и да спаси брака си, той е изправен пред предизвикателството сам да поеме грижите за дъщеря си. А случайна среща разбужда пламъка на стара любов…

Никълъс Спаркс ни поднася красива история за трудно извоюваните уроци на бащинството, за смелостта да започнеш отначало и за силата на семейството. В своя неповторим стил, той разкрива истинската същност на безусловната любов — това е съкровище, което не се печели, а се подарява.

Никълъс Спаркс е автор на бестселърите „Нощи в Роданте“, „С дъх на канела“, „Последна песен“, „Моят път към теб“, „Най-дългото пътуване“, „Виж ме“.

Книгата е забранена за четене по настояване на Асоциация „Българска книга“ като представител на издателство „Ера“. Ще бъде достъпна отново през 2030-а година.