Отново с героите на Междузвездни войни…

 

Захвърлени от съдбата сред джунглите на непозната планета, Люк Скайуокър и принцеса Лия се впускат в отчаяна надпревара с имперските щурмоваци в търсене на един скъпоценен камък, който дава тайнствена власт върху СИЛАТА.

Люк Скайуокър предприема опасно пътуване като придружител на принцеса Лия в мисията й на Сиркарпъс за включване нелегалното движение на тази планета в борбата срещу Империята. Но принудително кацане сред блатата на Мимбан променя всичко. Какво ли ги очаква в този мъглив и странен свят?

А в дебрите на девствените джунгли на планетата лежи скрит Кейбърският кристал — тайнствен камък, който дарява притежателя си с неограничена власт върху Силата и го прави непобедим. Но ако попадне в лоши ръце, кристалът се превръща в смъртоносно оръжие. Затова Люк трябва да намери скъпоценния камък, и то бързо.

Заедно с верните андроиди — Арту Диту и Сий Трипио — Люк и принцесата тръгват за храма на Помоджема… И попадайки в един напълно чужд свят, дълбоко под повърхността на планетата, се сблъскват отново с най-опасния и могъщ застъпник на тъмната страна на Силата в цялата Галактика.

 

Едно ново, вълнуващо приключение!

Съдържание

Кейбърският кристал 2

Splinter of the Mind’s Eye,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Алън Дийн Фостър

Заглавие: Кейбърският кристал

Преводач: Олга Дончева

Година на превод: 1993

Издание: първо (не е указано)

Издател: Издателство „Матекс“

Град на издателя: София

Година на издаване: 1993

Тип: роман

Националност: американска (не е указано)

Редактор: Мария Енчева

Технически редактор: Мария Иванова

Художник: Богдан Мавродинов

Коректор: Мария Енчева

ISBN: 954-508-008-6

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/8591

История

  1. — Добавяне

Библиоман