Трейси Уитни никога не е търсила спокоен живот. Извършила е някои от най-изумителните обири на света. Тя обича опасностите и тръпката, която носят рискът и напрежението на живота извън закона. Но вече й е омръзнало да мами богатите и да им отнема придобитите по нечестен път скъпоценности. Сега единственото, което би осмислило живота й, е бракът й с нейния красив и очарователен съучастник Джеф Стивънс и бъдещото им дете.

Но трябва да извърши последния си удар. Една неочаквана среща със стар враг връща на бял свят ужасяващи духове от миналото. За пореден път тя установява, че е на ръба и участва в отчаяната игра на руска рулетка. Залогът винаги е висок. Но щом става въпрос за живота и бъдещето й, Трейси е безмилостна. Най-после утрото настъпва. Но то не е бъдещето, за което се е борила…

 

 

Най-популярната и вечна героиня на Сидни Шелдън — Трейси Уитни от „Ако утрото настъпи“ — се завръща. Незабравима поредица, пълна със страст, напрегнатост и неочаквани обрати.

 

„Другите писатели на съспенс могат само да дишат праха на Шелдън.“

Дейли Телеграф

 

Тили Багшоу е световно признат автор на три романа. Самотна майка на седемнайсет, Тили е приета в университета „Кеймбридж“ и взема невръстната си дъщеричка със себе си. Професионалният й успех расте и тя става писател. Като журналист Тили редовно сътрудничи на „Сънди Таймс“, „Дейли Мейл“ и „Ивнинг Стандард“, преди да последва сестра си Луиз и белетристиката да я увлече.

Първата книга на Тили „Всичко си има цена“ се превърна в незаменимо четиво от двете страни на Атлантика, каквото е и досега. Омъжена е за Робин Найтс, американски бизнесмен и бивш инвеститор. Семейството има двама синове в допълнение към дъщеричката й Сефи.

Съдържание

Нощта преди разсъмване 5

Sidney Sheldon’s Chasing Tomorrow,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Сидни Шелдън; Тили Багшоу

Заглавие: Нощта преди разсъмване

Преводач: Лили Христова

Година на превод: 2015

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: ИК „Бард“ ООД

Град на издателя: София

Година на издаване: 2015

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: „Полиграфюг“, Хасково

Излязла от печат: 18.05.2015

Редактор: Мария Василева

Художник: "Megachrome"

ISBN: 978-954-655-587-8

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/3673

История

  1. — Добавяне

Библиоман