Невероятно вълнуващото продължение на „Чиракът на Прогонващия духове“, от което по гръбнака ви ще полазят тръпки.

The Times

Том Уорд се завръща в ново зловещо приключение, от което ще настръхнете… Сърцата дори на най-безстрашните читатели ще заблъскат в гърдите. С удоволствие ще потънете в тази страховита история.

The Sunday Times

Отново сме „угостени“ с великолепен разказ, който за щастие е едва втора книга от цяла поредица. Тя е от онези редки скъпоценни камъни, които хвърлят мост между жанровете и доставят удоволствие на всеки, който изпитва наслада от четенето.

Fantasy Book

Прогонващия духове и неговият чирак, Томас Уорд, се борят с мрака. Избавят графството от вещици, призраци и богърти. Сега имат някои недовършени дела в Прийстаун. Дълбоко в катакомбите на катедралата дебне създание, което Прогонващия духове така и не е успял да победи; сила, толкова зла, че цялото графство е заплашено да бъде покварено от него. Изчадието!

Докато Томас и Прогонващия духове се готвят за битката на живота си, става ясно, че Изчадието не е единственият им враг. Инквизиторът е пристигнал, търсейки онези, които си имат работа с мрака, за да ги хвърли в тъмница — или по-лошо…

Може ли Томас да победи Изчадието сам? Виновна ли е приятелката му Алис в магьосничество? И ще успее ли Прогонващия духове да избяга от катакомбите на Инквизитора?!

Дилейни наистина е майстор в жанра си. Светът на Томас Уорд е мрачен и мистериозен, всяка страница ви оставя да се чудите дали героите ще оцелеят и ако това стане, с какъв ужас ще се сблъскат следващия път. Книга, която наистина е задължително да прочетете.

Но нека ви предупредя: да не се чете след мръкване. Приемете го сериозно, защото никога не знаете какво дебне на следващата страница.

М. Мълоп

Съдържание

Проклятието над Прогонващия духове 5

The Spook’s Curse,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip


Информация

Издание:

Автор: Джоузеф Дилейни

Заглавие: Седмият син

Преводач: Деница Райкова

Издание: първо

Издател: ИК „Intense“

Град на издателя: София

Година на издаване: 2015

Тип: роман

Националност: английска

Печатница: „Алианс принт“

Художник на илюстрациите: Дейвид Уайът

ISBN: 978-954-783-214-5

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/3464

История

  1. — Добавяне

Библиоман