Тези, които виждат право в сърцето ни, невинаги са тези, които забелязваме от пръв поглед… Но любовта често е там, където най-малко очакваме да я намерим…

Колин Ханкок дава най-доброто от себе си, за да избяга от сянката на мрачното си минало и да върви по правия път. Работа, учене, тренировки — това е всичко, от което има нужда, за да стои далеч от неприятностите. Последното, което търси, е сериозна връзка.

Мария Санчес е образец на общоприетата идея за успех — тъмнокоса красавица с безупречно професионално досие на адвокат в престижна кантора. И все пак, Мария бяга от болезнени спомени, които са я прокудили обратно в родния град.

Случайна среща в една дъждовна нощ променя житейските пътеки, по които и двамата са поели. Предизвиквайки всички предразсъдъци, които имат един за друг, любовта неусетно се настанява между тях. И те дори се осмеляват да мечтаят за бъдеще заедно… До мига, в който миналото ги връхлита.

Мария и Колин ще бъдат подложени на изпитания. Дали демоните от миналото ще разрушат крехката им връзка? Или любовта ще ги запази и в най-мрачния им час?

Никълъс Спаркс е автор на бестселърите „Нощи в Роданте“, „С дъх на канела“, „Последна песен“, „Моят път към теб“, „Най-дългото пътуване“, „Изборът“.

Съдържание

Виж ме 5,1

See me,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Никълъс Спаркс

Заглавие: Виж ме

Преводач: Емилия Карастойчева

Година на превод: 2015

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: ЕРА

Град на издателя: София

Година на издаване: 2015

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: „Експреспринт“ ЕООД

Редактор: Лилия Анастасова

ISBN: 978-954-389-368-3

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/1917

История

  1. — Добавяне

Библиоман