Авторката на бестселъри на „Ню Йорк Таймс“ Джой Филдинг ни представя най-бляскавия си и интригуващ роман, който разказва за изчезването на красива млада актриса и за майка й, чийто живот се превръща в кошмар.

Изгубването на Джулия се е превърнало в постоянно явление в живота на Синди Карвър. Първият път, когато Джулия изчезва, тя е на пет години и се изгубва от детската площадка. Това предизвиква у майка й параноя. Вторият път тя е на четиринайсет и решава да се премести при баща си. Това разбива сърцето на Синди. Но когато двайсет и една годишната Джулия изчезва безследно след обещаващо прослушване при един от най-известните и влиятелни холивудски режисьори, Синди предприема паническо издирване. Разкриват се тайни, човешки съдби се променят завинаги и на Синди й се налага да приеме мъчителната истина за една млада жена, която всъщност никога не е познавала истински.

Секси, изпълнен с напрежение и съвършено завладяващ, „Изгубена“ въвежда читателите в душата на една жена, твърдо решена да намери дъщерята, която е изгубила и да си възвърне някогашното себеуважение.

 

Всеки непознат можеше да се окаже сатана, всеки приятел — предател. Доколко изобщо познаваме някого? Доколко познаваме самите себе си?

 

„Пълен успех.“

Пийпъл

„Страхотен!“

Ню Йорк Таймс

„Онези, които са запознати с особения маниер на Патриша Хайсмит да разказва зловещо, ще го открият в заплетената история, която Филдинг толкова майсторски разплита.“

Ноксвил Нюз Сентинел

 

Посетете уеб сайта на Джой Филдинг: http://JoyFielcling.com

Съдържание

Изгубена 4

Lost,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Джой Филдинг

Заглавие: Изгубена

Преводач: Снежинка Вакрилова

Година на превод: 2004

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Издателство Весела Люцканова

Град на издателя: София

Година на издаване: 2004

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: Инвестпрес АД

Редактор: Весела Люцканова

Художник: Валентин Киров

ISBN: 954-311-013-1

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/11138

История

  1. — Добавяне

Библиоман