За пръв път се целунаха в тъмния коридор на разкошната къща на Елуин Хейстингс.

Целувка в мрака, която щеше да е фатална…

Разбира се, намеренията на Антъни Столбридж не са романтични. Целувката е отчаяно действие — трябва да заблудят въоръжения страж за истинската причина с Луиза да се намират в покоите на Елуин Хейстингс. Пък и Луиза Брайс със старомодните дрехи и с очилата изобщо не е фатална красавица. Единственото общо между „влюбените“ е интересът им към частните дела на господин Хейстингс — човек от висшето общество, когото и двамата подозират в укриване на ужасяващи тайни.

Всеки си има причина за разследването. Годеницата на Антъни е загинала, като се е хвърлила в Темза, но се носят слухове, че е била убита. Луиза, чиято самоличност е забулена в тайна, е убедена, че Хейстингс по някакъв начин е свързан с известен публичен дом. Антъни прониква в сейфа на светския лъв и открива уличаващи доказателства — явно интуицията не е подвела нито него, нито Луиза.

Но Хейстингс крие много повече от бижута и счетоводни книги, а разобличаването му може да се окаже по-опасно, отколкото очакват съюзниците по неволя… И още нещо: Луиза възбужда не само любопитството на Антъни, а и двамата имат обща страст: опасността ги привлича.

Съдържание

Реката знае 4,6

The River Knows,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Аманда Куик

Заглавие: Реката знае

Преводач: Нина Рашкова

Година на превод: 2014

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо (не е указано)

Издател: ИК „Плеяда“

Град на издателя: София

Година на издаване: 2014

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: „Аси принт“ — София

Редактор: Лилия Анастасова

ISBN: 978-954-409-340-2

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/8853

История

  1. — Добавяне

Библиоман