Пред вас е политически трилър, който смая света!

Вашингтон Поуст

Героят на Шелби е истински злодей, който приковава вниманието!

Ню Йорк Таймс

Новият роман на Филип Шелби разкрива политическа интрига от заплетени конспирации, продажност и тъмни съглашения между неочаквани съюзници.

Тръгвайки от пустошта на Северна Корея през достъпните за малцина облицовани с дъб и кожа светилища на Уол Стрийт и стигайки до подземията на Пентагона, №1818 проследява премеждията на Слоун Райдър, млада, просперираща финансова аналитичка, попаднала във вихъра на дълбоки политически интриги, засягащи изключително деликатните отношения между Съединените щати и Китай.

Докато Вашингтон, Уол Стрийт и Пекин се надпреварват за по-добра позиция в Азия, Слоун разкрива заговор, в който участват най-изтъкнати личности в правителството, с цел да убият първата жена президент на САЩ. Докато отчаяно се опитва да свърже поредица от злокобни и наглед нямащи нищо общо едно с друго събития, следите я отвеждат до Ловкия, безмилостния наемен убиец, който за първи път се появява в „Опасни муцуни“. Внезапно тя установява, че играе смъртоносна игра на котка и мишка, в която всеки неин ход може да се окаже последен.

Разказ за задкулисни игри, конспирации и предателства, №1818 утвърждава майсторството на Шелби в жанра. Ескалиращото напрежение и майсторският разказ ще спечелят на романа верни читатели.

Съдържание

№1818 4,8

By Dawn’s Early Light,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Филип Шелби

Заглавие: №1818

Преводач: Лили Христова

Година на превод: 2005

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: ИК „Бард“ ООД

Град на издателя: София

Година на издаване: 2005

Тип: роман

Националност: американска

Излязла от печат: 06.06.2005

Редактор: Яна Кожухарова

Коректор: Боряна Даракчиева

ISBN: 954-585-624-6

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/3214

История

  1. — Добавяне

Библиоман