„Забавна, секси, сладка и пристрастяваща — тази книга е истинско бижу. Всичко, което някога сте искали от съвременен любовен роман.“

Тя така и не каза: Да. Но той прави отказа напълно невъзможен.

След унизителния край на годежа й, инвестиционният банкер Сидни Синклер официално е приключила с мъжете със страх от обвързването. Но когато сестра й най-неочаквано се сгодява, Сидни е въвлечена в близки отношения точно с вида секси плейбой, който се опитва да избягва — фантастичният кум. Тя е свързана с него, докато сестра й се омъжи, но това не означава, че трябва да се поддава на умелите му опити за свалка, независимо колко изкушаващи са предложенията му…

Специален агент Вон Робъртс винаги мотивира хората си да дават най-доброто от себе си, а жените да се събличат и да го очакват в леглото. Така че отказът на Сидни да си падне по мъжкия му чар само го прави по-решителен да спечели за себе си твърдоглавата и самоуверена червенокоска. Ала това, което започва като сблъсък на две воли, скоро се превръща в сериозна борба за сърцето й. Защото единствената жена, която отказва да се обвърже с него, може да се окаже единствената, без която той не може да живее.

Братът и сестрата на младоженците не могат да се понасят, но са принудени да бъдат кумове. Колко забавно може да стане?

Romantic Times

Когато омразата премине във флирт и изпепеляваща любовна авантюра, всички предварително подготвени стратегии и номера просто губят смисъл.

Chicago Tribune

Суперзвезда на съвременните любовни романи, известна с интелигентни герои, стегнати и духовити диалози, които разпалват сексуалното напрежение… Секси и жизнена!

Kirkus

Искряща, секси и чувствена любовна история, която ще ви разчувства и разсмее.

Booklist

Забавна, секси, сладка и пристрастяваща — тази книга е истинско бижу. Всичко, което някога сте искали от съвременен любовен роман.

All About Romance

Съдържание

Сватбена лудост 4,7

It Happened One Wedding,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Джули Джеймс

Заглавие: Сватбена лудост

Преводач: Таня Виронова

Година на превод: 2014

Език, от който е преведено: английски (не е указано)

Издание: първо

Издател: СББ Медиа

Град на издателя: София

Година на издаване: 2015

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: „Ропринт“ ЕАД, София

Редактор: Гергана Драйчева

ISBN: 978-954-399-145-7

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/10269

История

  1. — Добавяне

Библиоман