Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Бриджет Джоунс (3)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Mad About The Boy, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
4,2 (× 9 гласа)

Информация

Корекция и форматиране
maskara (2019)

Издание:

Автор: Хелън Филдинг

Заглавие: Бриджет Джоунс: Луда по онова момче

Преводач: Надя Баева

Година на превод: 2014

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: ИК „Колибри“

Град на издателя: София

Година на издаване: 2014

Тип: роман

Националност: британска

Печатница: „Симолини“

Редактор: Жечка Георгиева

Технически редактор: Симеон Айтов

Художник: Стефан Касъров

Коректор: Здравка Букова

ISBN: 978-619-150-337-7

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/7891

История

  1. — Добавяне

Повторно възпламеняване

Четвъртък, 11 юли 2013 г.

Дни с непрестанно слънчево греене 11; паднали дъждовни капки 0 (не е за вярване).

14 ч. Ужасно горещо е. Все още! Никой не може да повярва на късмета си. Всички са плъзнали по улиците, кръшкат от работа, пият и са пощурели за секс, като не спират да мърморят, че било прекалено горещо.

Размяната на съобщения с Рокстър върви с пълна сила и той е наистина прекрасен въпреки злокобните предупреждения на Талита да не прибирам някого, след като е скъсал с мен. И въпреки злокобните предупреждения на Том във връзка с хора, които само пишат, но не стигат по-далече, и професионалните му разсъждения в дух, че бих могла да очаквам само бъдеще, изпълнено с противоречиви послания, и дали съм се замисляла какво искам аз всъщност, като се изключи безкрайната размяна на съобщения и спорадични нощи със секс.

Рокстър обясни за кърито и закъснението си във вечерта на скъсването ни и призна, че не бил — както подозирах от самото начало — седнал с „колеги“ да хапне къри. Всъщност седял съвсем сам, тъпчел се с пиле корма и индийски питки и се наливал с бира, защото се чувствал объркан от ролята си на истински партньор и евентуалното му превръщане в бащинска фигура. А после, като произнесъл речта си във връзка със скъсването, аз съм дала вид, че реагирам напълно добре, че съм почти облекчена и доволна от раздялата ни, докато не започнала серията от есемеси за пръцкане. А след това вече не знаел какво да предприеме. Толкова е развеселяващ, и сладък, и лек по характер, и толкова по-добър от някакъв развратен женен мръсник. Ще се видим в събота и ще се разходим в Хампстед Хийт.