Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Породите (10)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Wolfe’s Hope, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Новела
Жанр
  • Няма
Характеристика
Оценка
4,2 (× 55 гласа)

Информация

Издание:

Автор: Лора Лей

Заглавие: Улф и Хоуп

Преводач: Alena

Година на превод: 2016

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2016

Тип: новела; повест

Националност: американска

Редактор: Ralna; desi7y; ganinka

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/10137

История

  1. — Добавяне

Глава 5

Улф се премести и насочи вниманието си към другата й гърда с намерение да направи същото, което и с първата. Хоуп потръпна, тялото й се сви конвулсивно от отчаяно удоволствие. Изгарящите усещания бяха повече, отколкото можеше да понесе. Мили боже, не би могла да издържи и половин час, а какво остава за времето, което щеше да й отнеме да го убеди, че казва истината.

Хоуп изскимтя, когато устните му се плъзнаха надолу към корема й и тялото му се разположи между разтворените й бедра. Беше отворена за него, краката й бяха разкрачени почти до границите на възможното, оставяйки женствеността й уязвима за докосването му.

Улф я облиза. Дъхът й секна, когато езикът му се плъзна по щедрото доказателство за възбудата й. Сладки сокове покриваха гънките й, слепваха малките къдрици и се разливаха към ануса й. И той имаше намерение да ги погълне. Ближеше я, езикът му разпространяваше пламенния екстаз, докато се движеше по покритата с крем цепнатина, смучеше подутия клитор и накрая се тласна в дълбините й.

Хоуп изкрещя. Бедрата й се надигнаха колкото въжетата им позволяваха. Отчаяни, приглушени молби се откъснаха от гърлото й, докато вагината й конвулсираше. Но Улф не й позволи пълен оргазъм. Отдръпна езика си и се засмя напрегнато, след което се насочи към клитора й. Облиза го леко, погали го и го засмука в устата си, докато Хоуп го умоляваш накъсано. Леки, светкавични експлозии разтърсиха тялото й, но й донесоха само кратко облекчение.

Тя трябваше да свърши. Нуждаеше се от опустошителен, крещящ, умопомрачителен оргазъм, преди да изгори в пламъците. Езикът му я изгаряше жива, начинът, по който поглъщаше соковете, които изтичаха от вагината й, как Улф пръхтеше срещу клитора й и потапяше езика си във вътрешността й.

Пръстите му се придвижиха към ануса й. Очите й се разшириха, когато един от тях се плъзна бавно навътре. Хоуп се изпъна във въжетата, шокирана от насърчителния му шепот, когато той започна да го движи навън-навътре. Скоро към първия се присъедини втори и тя усети как мускулите й се разтягат, огън прониза прохода, страстта се извиси до кресчендо, което я накара да го умолява. Но той не спря.

Малко по-късно Улф се отдръпна от нея и отиде до малката масичка до леглото, а Хоуп извика разочаровано. Мъжът взе една тубичка от чекмеджето, клепачите му бяха натежали и придаваха чувственост на изражението му, докато я гледаше. Върна се в долния край на леглото и отпусна въжетата на краката й, но само колкото да им осигури ограничено движение. След това коленичи между бедрата й.

Пръстите му се върнаха на ануса й, сега навлажнени обилно с гела. Известно време я отпускаше, разтягаше я, подготвяше я, докарвайки я до лудост. След това вдигна краката й над ръцете си и позиционира пениса си.

— Те взеха ли те там, Хоуп? — прошепна той, когато главичката на пениса му се затъкна във входа на дупето й.

Плъзна се навътре преди тя да успее да отговори. Бавното, премерено движение я накара да се извие към него, изгарящото усещане, болката, примесена с удоволствие, я накара да се стегне от нахлуването, когато той се плъзна докрай.

Хоуп беше разтегната. Изпълнена. Задъхваше се, докато се опитваше да се адаптира към дебелото копие, борейки се с пламъците на изгарящата страст, които заплашваха да погълнат цялото й тяло.

— Толкова тясно — изръмжа Улф, тласкайки се леко. — Толкова сладко, и горещо, и тясно, Хоуп.

Тя потрепери в ръцете му, главата й се движеше неспокойно върху чаршафите, а тялото й се стегна, умоляващо за още.

Тогава пръстите му разтвориха вагината й и се плъзнаха дълбоко вътре. Движенията им влязоха в синхрон с пениса му, когато започна да чука дупето й.

Той почти се измъкваше от ануса й, тласъците бяха плавни и още по-възбуждащи. Хоуп се стегна при изтеглянето назад. Дебелата главичка почти излезе от прохода, карайки я да изпъшка протестиращо. Тя извика умоляващо и той се плъзна отново дълбоко, пръстите му пронизваха вагината й, а палецът му се триеше в клитора й.

Хоуп беше близо. Толкова близо. Пое дълбоко дъх, докато вълните се издигаха по-високо и по-високо…

— О, не още, любима. — Улф изтегли бързо пениса си и се отдалечи от леглото.

Шокът я остави парализирана за няколко дълги, мъчителни минути.

— Копеле! — извика Хоуп от безсилие, когато той изчезна в банята. — Извратен, долен кучи син!

Щеше да го убие, беснееше тя. Когато я освободеше, щеше да издере очите му и да му откъсне пениса. Не, помисли си отново, щеше да го върже и да го измъчва по същия начин, по който той бе измъчвал нея.

— Какъв език — извика Улф. Чу се шум от течаща вода. — Със сигурност трябва да те накажа за това.

Мъжът се усмихваше, когато се върна при нея, сивите му очи светеха от сексуална дяволитост.

— Хайде, Хоуп, кажи ми каквото искам да знам и ще ти позволя да свършиш. Това е всичко, които трябва да направиш. Просто ми дай отговорите, които търся. — Той разпери ръце пред себе си с подигравателна покана.

— Копеле, ще ти сритам задника, когато се освободя. — Хоуп ритна към него, но въжетата не й позволяваха достатъчно пространство, за да го стигне.

Улф се засмя. Вдигна краката й отново и с очи, впити в нейните, започна да притиска горещия си твърд член във влажната й вагина. Хоуп потръпна от мъчително бавното проникване. Той я разтегна почти болезнено, потапяйки се напълно в нея, изгаряйки я с желание толкова отчаяно, че тя се страхуваше, че ще я унищожи.

— Моля те — изхлипа Хоуп.

— Кажи ми — настоя той. — Дай ми това, което искам от теб, Хоуп.

Улф се измъкна от нея и тя изкрещя протестиращо, след което потъна с един рязък, уверен тласък, който накара вагината й да се стегне силно около него, на ръба на толкова интензивен оргазъм, който щеше да погуби разсъдъка й.

Но той отново се отдръпна назад. Улф извади пениса си от жадуващата болезнена вътрешност и се смъкна надолу на леглото.

Излегна се между бедрата й и веднага зарови устата си там. Зашеметяващото удоволствие от докосването, от плъзгането вътре в нея, от облизването на чувствителните влагалищни стени я накара да изкрещи от агонията на желанието. Езикът се потопи в нея, ближейки жадно, докато тръпките не започнаха отново. Тогава Улф се отдръпна и я заразпитва отново. Когато Хоуп не отговори, той се насочи към гърдите й, смучеше ги, хапеше ги, поемаше чувствителните зърна, докато тя не изкрещя всеки отговор, който можеше да измисли. И все пак не онова, което той искаше.

— Улф, господи, кълна се — изкрещя жената сякаш часове по-късно.

Косата й беше мокра, потта се стичаше по шията и между гърдите й. Гласът й беше пресипнал, по лицето й се стичаха сълзи, а тялото й се разтърсваше от ридания. Цялото й същество крещеше за оргазъм. Желанието беше толкова отчаяно, стомахът й се свиваше от толкова силни конвулсии, че Улф трябваше да спре, да облекчи болката й, само за да започне отново. И отново. Хоуп загуби здравия си разум, беше изгубила представа за обстановката, за времето и за всичко друго, освен отчаяната нужда от оргазъм.

— Проклета да си, Хоуп. — Улф се надигна от тялото й, мускулите му блестяха от пот, а изражението му бе изкривено от възбуда. — Просто ми кажи кой те е чукал. Само ми дай имената. Това е всичко, което искам. Само това.

Хоуп отметна глава назад и извика, ридаеща от невъзможността да му даде отговорите. Вече му беше дала имена, всяко мъжко име, което можеше да измисли и все пак не беше достатъчно за него.

— Заклевам се — изкрещя отчаяно. — Заклевам се, Улф. Заклевам се. Нямаше никой.

Стомахът й се сви от спазми отново, предизвиквайки измъчен вик. Улф се премести бързо, за да разтрие стегнатия мускул в широката си длан. Хоуп дишаше тежко. Не можеше да свие тялото си в по-удобна поза, за да се пребори с болката, въжетата не й позволяваха повече движение, отколкото преди няколко часа.

— Хоуп — мъжът приглади мократа коса, паднала на челото й, изражението му беше неописуемо нежно. — Просто едно име. Кълна се, че няма да го нараня. Само ми кажи кой е.