Към текста

Метаданни

Данни

Серия
НЕцивилизован (1)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Uncivilized, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
4,9 (× 68 гласа)

Информация

Издание:

Автор: Сойър Бенет

Заглавие: НЕцивилизован

Преводач: elfite_bgworld

Година на превод: 2016

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2016

Тип: роман

Националност: американска

Редактор: Ralna; ganinka

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/10169

История

  1. — Добавяне

Глава 5

Зак

Вече цяла седмица, откакто живеех в дома на Мойра, и тя нито веднъж не ме остави сам.

До днес.

И аз задължително щях да извлека полза.

Първото нещо, което направих, бе да се разсъблека, наслаждавайки се на прохладния въздух, които галеше кожата ми. Не ходех гол толкова, колкото предполагах в началото, но не защото можех да обидя или разстроя Мойра. Това не ме интересуваше.

Не, носех дрехи по-често просто защото свикнах с тях. Мойра постоянно ме водеше на различни места и все повече и повече се потапях в тяхната култура. Разбира се, това предполагаше обличане на дрехи, и колкото повече ги носех, толкова повече не ми се струваха тежки и неприятни.

Тя ме заведе на толкова нови места, че понякога главата ми се въртеше от нервно претоварване. Показа ми центъра на Чикаго и можех да кажа, че мразя това място. Изпълнен с желязо, бетонени сгради и толкова много хора, за да мога да го разбера. Прекалено шумно… не прекрасен шум, изпълнен с гласовете на животни както в джунглата, а с шумни хора и автомобили. Тези звуци проглушаваха несвикналите ми към това чувствителни уши, докато не почнах да ги чувствам така, сякаш кървят.

Но имаше и места, които не бяха толкова лоши. Ходихме на кино да гледаме филм, заведе ме на мястото, където работеше — в Северозападния университет. Често ходехме на ресторант, и за да бъда честен, започнах да използвам прибори само защото, след като забелязах как тя ги използва, разбрах, че е по-лесно и по-чисто, отколкото с ръце. Показа ми местната библиотека в Евънстън и как да търся и проверявам кои книги са в наличност в момента. Не беше далече от дома й, даже ми разреши да ходя сам дотам, когато поискам, или ако ми трябва нещо от библиотеката. Щях да отида някой път, но след първото ни посещение си тръгнах с около десет книги и досега не бях прочел нито една.

И да… едната от книгите, които ми предложи, се казваше „Как да научите детето си какво е секс“. Прелистих я, но след три страници се предадох и я оставих. Беше ми забавно как тя мислеше, че ще бъде в състояние да се отърве от мен, като ми предложи книга, вместо да ме учи, както ми бе обещала. Много грешеше.

Това, което искаше да ми покаже, понякога бе много поучително, макар да отказваше да отговаря честно на въпросите ми. Всеки ден се опитвах да измисля нови въпроси за нея, само за да можех да гледам как дишането й ставаше накъсано, а лицето й се изчервяваше.

Мойра, как се казва, когато например спермата ми излиза от члена ми?

Въпреки че се бе изчервила силно и едва не се задави със зърнената закуска, която ядеше, тя се изкашля, прочиствайки гърлото си, и отговори:

Това… това се нарича оргазъм.

А има ли друг специален термин?

Да, някои го наричат „свършване“ или „кулминация“.

„Кулминация“ разбирам, но „свършване“?

Да, именно „свършване“ — повтори тя отново силно изчервена.

А жените изпитват ли оргазъм? Това ли е, което изпита в джунглата, докато се галеше между краката?

Да, Зак. Жените също могат да изпитват оргазъм.

Но ти нямаш член. Какво галиш, за да получиш оргазъм?

Жените имат това, което се нарича „клитор“. Мисля, че е същото, когато ти докосваш пениса си.

А къде се намира този клитор?

Добре, Зак… мисля, че достатъчно говорихме днес за секс. — Измърмори Мойра и стана рязко от стола.

Усмихнах се вътрешно, защото знаех, че я смутих.

Мойра не бе длъжна да ме учи на секс и всичко, свързано с него, затова не бях длъжен да мисля за това. Но това бе единственото, за което можех да мисля, когато бях с нея. В моя свят секс — това е, когато мъжът доминира над жената, подчинява я, и не бе важно в какъв момент и кога ще реши да утоли желанието си, заставайки зад нея. Но ми беше ужасно интересно, че може да се прави секс и по друг начин.

Струва ми се, че ми се искаше да целуна Мойра много повече, отколкото бях готов да призная. Филмът, който ми показа… където двойката се целуваше… това ме накара да се замисля какво би било да почувствам езика й преплетен с моя.

И като заговорихме за език, си помислих, че щом като мога да плъзна езика си в прекрасната й уста, то навярно можеше да проникне и на други интимни места. Гърдите й, които все още не бях виждал, но много бих искал, или това малко местенце, което тя нарича „клитор“?

Разбира се, пръстите вършеха страхотна работа, но исках да разбера дали мъж може да сложи езика си върху него. Исках да знам какъв е неповторимият му вкус, и ако трябва да бъда честен… исках да усетя езика й върху члена си.

Можеше ли всичко това да се превърне в реалност? Добавих това към огромния списък с въпроси към нея.

Днес Мойра имаше час при лекаря, а след това щяла да се срещне с приятел, с когото ще отидат да обядват. Казах й, че бих искал да прекарам обедното време с нея, защото ми харесваше да опитвам нови, неизвестни за мен продукти, както и нови интересни ястия на мястото, което тя наричаше „ресторант“.

Не днес, Зак — каза тя. — Днес имам среща.

Среща? — попитах малко смутено. — Какво означава това?

Тя леко се изчерви и смути от въпроса ми, затова заключих, че трябва да има нещо общо със секса, защото винаги й бе неудобно, когато говорим за него, а и освен това нищо друго не можеше да я смути или удиви…

Това е, когато двама души, които се харесват, отидат някъде, за да прекарат известно време в компанията си.

А след това правят секс? — попитах я, без да се замисля, че тя може да прави секс и да бъде докосвана от друг мъж.

Невинаги — отвърна тя кратко. — Понякога просто да поговорят и да се забавляват.

Значи се готвиш да правиш секс на тази среща? — Гневът ми изригна, но не можех да разбера защо, в какво се състоеше причината за внезапния ми гняв и недоволство. Може би защото през изминалите дни трудно понасях компанията й, понеже в нейно присъствие осъзнавах сексуалната си неудовлетвореност. И до момента й бях много ядосан за участието й в откъсването ми от дома.

Не е твоя работа, но ще ти отговоря. Не! Нямам намерение да правя днес секс с никого. Просто ще обядваме.

Но се оказва, че понякога твоите срещи завършват със секс?

Мойра въздъхна раздразнено и уморено, но все пак ми отговори:

Понякога, да. Всичко зависи от това колко сме близки.

Зададох й друг въпрос, но тя ме прекъсна, настоявайки, че закъснява за часа при лекаря. Попита ме малко загрижено дали всичко ще е наред с мен, ако остана сам у дома, и аз й отвърна, че ще се оправя. Обърна се към лаптопа си и пусна програмата, която ме научи да използвам, и която се нарича Файърфокс. Преди няколко дни Мойра прекара доста време да ми покаже как да търся правилно информация в интернет. Запозна ме с Уикипедия — електронната енциклопедия — и ми каза, че дори понякога да не вярвам на това, което тя ми разказва, мога да се доверя на всички факти, събрани там, и е отлично място, където мога да науча това, което ме интересува.

Макар да не можех да пиша толкова бързо като Мойра, чиито пръсти летяха по клавиатурата толкова бързо, колкото ягуар преследва плячката си, щях да се науча. Узнах за много неща, откакто получих достъп до това невероятно нещо, наречено интернет. Разбрах за президента Обама, четох за войната в Ирак, за смъртта на Майкъл Джексън, за дупенето на Майли Сайръс, докато танцува, за атентатите в Световния търговски център. Прочетох и изучих внимателно историята на Америка, отделяйки специално внимание на индианските племена в тази страна, и дори четох за тропическите гори на Амазония. Бях ужасно разстроен колко бяха унищожени, това беше отвратително, така да се издевателства над живата природа. Знаех, че съвременният свят посяга към нашия спокоен живот там, но никога не съм се замислял, че става толкова бързо и с такива катастрофални последици. Да, интернет бе неизчерпаем източник на знания и всичко, което исках да науча, лежеше под пръстите ми.

Мисля, че имах около три часа, преди да се върне Мойра, затова първото нещо, което щях да направя, бе да отида и да огледам подробно спалнята й. Това бе единственото място в къщата, което все още не бях разгледал обстойно, и на което само бях хвърлил поглед, когато Мойра ми показваше къщата при пристигането. Намерих много бурканчета и шишенца с кремове и лосиони, разположени на тоалетната масичка, отворих всяко едно и го помирисах. Открехнах гардероба и огледах дрехите й, отделяйки специално внимание на това, което ме интересуваше най-много — бельо, пришито от микроскопични парченца коприна и дантела, което бе приятно на докосване. Отворих нощното шкафче и намерих странно и необичайно нещо с формата и размера на мъжки член с две извити стъбла в предната част. Понеже имаше копче на него, аз го натиснах и то започна да бръмчи и вибрира в ръцете ми.

Странно.

Не намерих нищо друго интересно, но взех в кухнята розовата измишльотина, оформена като безжизнен член, и го сложих на стола до мен. Наистина исках да попитам Мойра за него по-късно, когато се прибере.

Седнах съвсем гол на кухненския стол и сложих лаптопа на масата, готов да проучвам отново съвременния свят.

Пръстите ми бяха готови да изпишат в полето за търсене думата, която ме интересуваше, поколебах се за миг, но след това въведох „секс“ в търсачката на Уикипедия. Резултатът от моето търсене бе дълга и скучна статия, която разказваше за животни, растения, гъби, в които се проявяваха различни видове оплождане и секс. Прегледах я бързо и след това написах в полето за търсене последната дума, която научих — „оргазъм“.

Много по-добре.

Научих за женския клитор, имаше дори диаграма за такива като мен, където бе показано точното разположение на клитора. Прочетох за G-точката, за какво служеше и как може да се намери и напипа, както и за проникващ и непроникващ секс. Разбрах, че това, което правех на себе си, когато получавам оргазъм, се нарича „мастурбация“ — „чекия“, „ръкоблудство“, „жуля патлака“, „полирам бастуна“, „пляскам маймуната“ — като последния израз ме накара да се смея, гледайки картинката.

Накрая на статията, най-отдолу, имаше син линк. Както Мойра ме бе научила, това е активна връзка, която води към друга статия, свързана с тази, със заглавие „Секс играчки“. Кликнах върху него и се отвориха фотографии с някакви предмети на тях, приличащи на играчката на Мойра, която извадих от нощното й шкафче.

Много интересно и информативно.

Когато статията свърши, реших да продължавам да разширявам знанията си, все пак ненапразно Мойра прекара доста време, за да ме научи на тези неща.

В допълнение към това, което научих от Уикипедия, реших да използвам силата на Гугъл. Отворих го и в полето за търсене написах „секс“, за да видя каква информация съдържа, и бях възнаграден с много повече, отколкото можех да прочета.

Узнах за Кама Сутра и разбрах колко много пози за секс има, в които мъжът и жената могат да бъдат заедно, въпреки че не можех да изоставя фантазията за това как стискам силно Мойра за врата и я принуждавам да коленичи пред мен. Проучих бавно позите, разглеждайки снимките, и отметнах страницата да попитам Мойра за това, когато се прибере. Не можех да изтърпя да видя зачервените й бузи и нервността й, когато го види и се опита да ми обясни.

Намерих линк към интересна статия за жаргонните наименования на интимните части на тялото, от която научих много неща, и най-вече името на мъжкия член. „Кълвач“, „пишка“, „петел“, „член“, „еднооко чудовище“, „джойстик“, „меч“, „ствол“.

„Член“ стана любимата ми дума.

След това се запознах с думата, която напълно промени всичките получени от компютъра знания за секса.

„Порнография“.

Уикипедия обясняваше, че това е колекция, представена под формата на изображения на сексуална тематика, която има за цел да възбужда, и даваше огромно количество видео линкове. Ръцете ми взеха да треперят от това, което видях по-нататък. Без никакъв срам и съмнение кликнах на първия линк, отвори се видео, от което очите ми се ококориха, защото не бях виждал нищо подобно.

Жена лежеше по гръб и мъж държеше краката й широко разтворени в ръцете си. Мощният му член се врязваше рязко и дълбоко в нея, а огромните й твърди гърди подскачаха при всеки тласък. Когато тя издаде вик на наслада, гърдите й се повдигнаха и тя трескаво се задъха. Знаех тази поза, бях я видял в Кама Сутра.

Натисках на няколко клипа един след друг да ги прегледам, и след малко спуснах и обвих ръка около твърдия си член, галейки го в такт с това, което се случваше на екрана на лаптопа, и разтривайки с палец капките предеякулационна течност, излизащи от главичката. Но един клип ме изненада и шокира много повече от другите. На него една жена правеше секс с трима мъже, приемайки едновременно три члена в себе си.

Наклоних леко глава на една страна, даже спрях да се галя, защото не бях сигурен в това, което виждах. Жената беше възседнала мъж, широко разтворила крака, а члена му се блъскаше в котенцето й — „котенце“ бе още една дума, която бях научил. Тя се наведе напред, за да може да поеме в уста члена на друг мъж, който стоеше накрая на леглото. Но това, което ме шокира най-много, бе, че третият мъж стоеше зад нея и тласкаше ритмично в… ануса й?

Тримата заедно клатеха бедра, тласкайки в дупките й, а тя стенеше, без да задържа страстните викове. Ставащото пред погледа ми бе толкова вълнуващо, че моя член, едноокото ми чудовище, меча ми… о, по дяволите, какво значение имаше как го наричат, когато той бе толкова твърд и възбуден, колкото никога досега.

Ръката ми започна да се движи по-бързо, от главичката излезе предеякулационна течност, пулсът ми се ускори, дишането ми се накъса. Търках ръка по главичката и размазвах течността по члена си, галейки се все по-бързо и бързо, ускорих темпото, опитвайки се да не изоставам от мъжете, които лудо блъскаха в тялото на жената, и бях готов да изпитам оргазъм… кулминация… Готов бях да свърша.

Свърших силно, спермата ми изригна към масата и за щастие не опръска лаптопа на Мойра. Изрекох още една дума, която узнах днес: „Мамка му!“. Продължих твърдо и бързо да движа ръката си по члена… меча… едноокото чудовище.

След няколко минути дишането ми стана равномерно и станах от масата с треперещи крака. Взех няколко хартиени кърпички и избърсах бъркотията, която сътворих на кухненската маса, поглеждайки към екрана.

Това бе чиста лудост. Бе отвъд границите на моите разбирания и не можех да го осмисля. Всичко, което знаех за секса, бяха просто детски знания и сега имах два пъти повече въпроси към зашеметяващата Мойра, отколкото преди.

Наистина бе важно за мен това, което научих днес, и у мен се зароди брилянтна идея как да получа Мойра на колене пред мен, защото я исках повече от всичко на света. А щом я исках, щях да я получа.

По този начин щях да я чукам дълбоко от първия път.

* * *

Бе почти два следобед, когато чух колата на Мойра да спира на алеята. Преди да тръгне, ми каза, че тази вечер ще вечеряме навън и след това ще се срещнем с нейни приятели в нощен клуб. Искаше да ми покаже как комуникират приятелите в една група. Струваше ми се, че бе свързано с това каква бе разликата между времето, прекарано с хората от племето в караиканското село, и как може то да бъде прекарано сега. Бях й разказал, че прекарвах всяка вечер в лов или риболов и после разказвах истории за това около вечерния огън. Бе много лесно и приятно за мен, докато тук всичко бе по-сложно.

Мисля, че искаше да ми покаже смисъла на думата „приятели“, как се създават връзки и се поддържат отношения тук, в Америка, за да мога да оценя преимуществата и да намеря истински приятели в съвременния свят. Но това бе загуба на време и усилия от нейна страна да ме учи, защото дори и да намерех приятели, това не означаваше, че щях да остана.

Нямах такова намерение.

Когато Мойра отвори външната врата и влезе, ме видя да седя на дивана. Бях облякъл дрехи след „експеримента“ ми на кухненската маса и се бях приготвил да й противореча в обсъждането на тези неща, които бях научил днес.

Усмихна ми се и ме поздрави, а след това погледът й попадна на розовия „вибратор“ — още едно нещо, за което узнах днес, и което държах в ръце. Когато натиснах копчето и започна да вибрира, се усмихнах хищно.

— Какво правиш с това? — попита тя гневно, а лицето й се изчерви.

Изключих копчето и свих рамене.

— Намерих го в нощното ти шкафче.

Хвърли чантата си на пода и приближи към мен, взимайки вибратора от ръката ми.

— Нямаш никакво право да се ровиш във вещите ми!

Свих отново рамене, без да обръщам внимание на гнева й.

— Не си ми казвала, че стаята ти е забранено място, където не трябва да влизам. Каза ми да се чувствам като у дома си.

Мойра промърмори нещо, след това млъкна и затвори уста.

— Добре, но повече не прави така. От сега нататък моята стая е табу за теб!

— Съгласен — успокоих я, защото вече бях видял това, което исках.

Мойра отиде в стаята си. Оттук можех да я чуя как хвърля вибратора в чекмеджето на нощното шкафче и как шумно го затваря. Когато се върна, изглеждаше малко по-спокойна. Отиде до кухнята и отвори хладилника, изваждайки кана със студен чай с лед. Винаги имаше под ръка. Станах от дивана и отидох при нея.

След като си наля в една чаша, се обърна към мен и ме попита:

— И така, с какво друго се занимава днес?

— Имаш предвид, след като намерих секс играчката ти ли?

— Да — отвърна раздразнено, — след като намери секс играчката ми.

— Да видим с какво да започна… мастурбирах на кухненската маса и свърших върху нея.

— Ти какво!? — попита ме, стоейки с отворена уста.

Кимнах с глава.

— Да, това се случи, след като узнах какво е порнография. Намерих няколко клипчета и гледах как чукат жена в котенцето и задника й, докато тя поемаше члена на трети мъж, който тласкаше дълбоко в гърлото й.

Бях впечатлен от себе си колко лесно новата терминология излизаше от устата ми и много радостен да видя как Мойра се изчервяваше повече и повече — толкова объркана досега не я бях виждал.

Тя отиде до един от кухненските столове и се свлече на него.

— О. Боже. Мой — шептеше. — Нима си гледал порно в интернет?

— Това бе много по-поучително и интересно, отколкото всичко, на което ме научи досега. Практически узнах всички термини и нови думи само за няколко часа търсене и гледане.

Тя отпусна глава на ръцете си, клатейки глава наляво и надясно.

— Рандал ще ме убие.

— Кажи ми, Мойра… дали една жена се чувства добре, когато прави анален секс. Изглежда невероятно горещо от страна на мъжа, и между другото, има още една дума, която научих днес. „Чукам“. Харесва ми. Една дума, която може да се употребява с различни значения.

Мислех, че мога да наруша потока на мислите й с това, което говорех, но тя поклати глава отрицателно и тихо отговори:

— Не знам… Никога не съм го правила с никого.

Мойра стана от стола и краката й леко трепереха. Повдигна очи и вътрешно се усмихнах на опита й да ме погледне в очите. Проговори с нормален глас.

— Зак… тези въпроси за секса трябва да спрат. Не мога повече да обсъждам това с теб. Това спира точно сега.

Една крачка и застанах пред Мойра. Протегнах рязко ръка напред и я сграбчих за гърлото, стискайки леко да привлека вниманието й. Погалих я нежно по бузата и забелязах как притваря очи от удоволствие.

Прошепнах с дрезгав глас, изпълнен със страст, парвайки я с горещия си дъх:

— Напротив, Мойра, това е само началото.