Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Година
(Пълни авторски права)
Форма
Послеслов
Жанр
  • Няма
Характеристика
  • Няма
Оценка
няма

Информация

Сканиране
Диан Жон (2012)
Корекция и форматиране
dave (2012)
Допълнителна корекция
devira (2018)

Източник: http://sfbg.us

 

Издание:

ЗВЪНТЯЩИТЕ КЕДРИ НА РУСИЯ: КН. 2. ЗВЪНТЯЩИЯТ КЕДЪР. 2002. Изд. Аливго, София. Превод: [от рус.] Боряна ЛАЛОВСКА [Звенящие кедры России, Владимир МЕГРЕ]. Формат: 20 см. Страници: 230. ISBN: 954-90765-6-3.

История

  1. — Добавяне

Уважаеми, читатели, отново имам възможността да се обърна към вас, след като сте прочели втората книга от поредицата „Звънтящите кедри на Русия“. Зная, че за пореден път сте станали свидетели и участници в странното приключение, което споходи автора на тези книги. Отново сте видели много неща, които се случват в живота ни, но които понякога подминаваме и не забелязваме, а след време съжаляваме за това. Очевидно е, че всичко е в наши ръце, че ние сме тези, които ръководим живота си. Колко по-добре би било, ако се вслушвахме във вътрешния глас и в интуицията си, стремейки се да бъдем по-добри и по-честни към себе си, към нашето общество, към нашата Родина. Днешните ни мисли са утрешният ни ден и единствено от нас зависи какъв ще бъде той. Докосването до голямата Истина за живота, до истинските ценности, мислите и идеите, които ни внушава Анастасия, са истинско откритие. По-нататък, в следващите книги, ще се научим как да създадем Пространство на Любовта за нашите деца, как да моделираме живота си и да разберем кои сме. Убедена съм, че ще имате търпение да се срещате и в бъдеще с Анастасия, да чуете мислите и натрапчивите й съвети, които тя отправя към нас. Ако искате да споделите своите чувства и желания, своите открития и предложения, пишете ни, защото всички ние имаме какво да споделим и какво да направим за България.

С огромна радост искам да ви запозная с част от писмото на група читателки от Сандански:

Обмисляме идеята за създаване на български сайт на хора, които обичат да творят. Защо да не го наречем например фонд „Бастет“? Богинята Бастет от долмените в Сакар е нашата художничка и прамайка на Рода ни по българските земи. Има идеи, по които трябва заедно да работим за Родината на България.

Днес трябва да се учим на оптимизъм и на радост; да творим измерение на Любов и Доброта.

С поздрав: Маргарита, Здравка, Лариса и др. от Сандански. Ако желаете да се свържете с нас, адресът ни е в издателство „Аливго“.

Анастасия

Едно момиче, човек и жена,

тя няма нищо и не желае нищо от нас,

а ни припомня Истината,

заложена вътре в нашите сърца,

— кротко, нежно, с много Любов.

Казват, че я няма.

И ти ли вярваш в тази лъжа —

заблудите и лъжите, в които сме расли,

крият от нас светлината и радостта.

Лидия Чолева

Край