Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Оригинално заглавие
The Satanic Bible, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Разни
Жанр
  • Няма
Характеристика
Оценка
4,9 (× 47 гласа)

Информация

Сканиране, разпознаване и корекция
jeims (25.09.2007)

История

  1. — Добавяне

ИНВОКАЦИЯ, ПРИЛАГАНА ПРИ ЗАКЛИНАНИЕТО ЗА УНИЩОЖЕНИЕ

Ето! Гласовете мощни на моето отмъщение раздират въздуха застоял и като монолити на гнева, стоят върху поле от гърчещи се змии. В една чудовищна унищожаваща машина съм се превърнал аз за гниещите късове от тялото на този (тази), който би ме спрял.

Не съжалявам аз, че яздят призивите мои помитащите ветрове, които многократно жилото на моята жлъч усилват. И от ямите противни ще се надигнат форми, грамадни слузести и черни, и ще избълват те гнойта си върху жалкия му (й) ум.

Аз пратениците на злата участ призовавам да съсекат с наслада дива жертвата, която съм избрал. Безмълвна е онази птица, която с пихтията от мозъка на този (тази), който ме е изтерзал се храни, а агонията, която ще последва, ще бъде придружена с писъци от болка, за да послужи само като предупреждение за тези, които негодуват за това, че съществувам.

В името на Абадон елате и този (тази), чието име като знак ви давам, унищожете!

О, велики братя на нощта, които място за разтуха ми създавате, които яздите ветровете горещи на ада, които капището дяволско обитавате — задействайте се и се появете! Явете се на този (тази), който крепи гнилостта на ума, който мърда устата си ломотеща да се присмива на правдивите и силните! Откъсни този крякащ език и го (я) стисни за гърлото, о Кали! Проводи дробовете му (й) с жилата на скорпиони, о Сехмет! Потопи същността му (й) в блатната празнота, о могъщи Дагон!

Аз забивам и вдигам двузъбата вила на Ада и на нейните остриета славно виси моето жертвоприношение чрез отмъщение!

 

Шемхамфораш! Привет Сатана!